Dierendag

Jaja, het is weer zover.. Het is weer Dierendag ! Elk team heeft zich natuurlijk daarop voorbereid en hebben wat hele leuke dingen gepland voor jullie ! Lees snel verder...

Hallo ‘dierbare’ Noobs,

Vandaag is het Werelddierendag! Dat betekent dat we dat ook gaan vieren in ons hotel... Hopelijk houden jullie een beetje van dieren, want op 4 oktober gaat alles in Noobhotel over dieren. Alles betekent natuurlijk ook echt alles: Events over dieren, Radio over dieren, zelfs onze Instagram-pagina draait om dieren (met een leuke wedstrijd)! Check die zeker op tijd om te kijken hoe je kan deelnemen. Het spamteam gaat spammen op andere hotels voor deze leuke dag in ons hotel. Ook het pixel team heeft een leuke badge voorzien, die je kan winnen via Events. Lees hieronder meer over dit event !

Natuurlijk valt er ook te lachen op Dierendag! Alvast een aantal mopjes om te vertellen aan je vrienden, kennissen en familie op Dierendag. 

"Loop ik laatst op straat, kom ik een huilend eendje tegen. Dus ik zeg tegen dat huilende eendje: “Wat is er met jou gebeurd?” Dat huilende eendje kijkt me aan en zegt: “Ik ben in elkaar geslagen door de hooliGans!”

"In de dierenartskliniek. Klant: dokter, mijn hond gaat altijd als er een bel gaat in de hoek zitten. Dokter: tsja, dat doen Boxers he"


Ook Joop maakte iets heel spannend mee. Afhankelijk van het verloop van de Dierendag, weten we wat er zal gebeuren hierna. Want de moeder van Joop kreeg namelijk het idee om naar de dierentuin te gaan...

 'Joop, kom we gaan met z'n allen naar de dierentuin!!'

   'Hiep hoi! Gaan we langs de leeuwen, mam??’
Ik heb het altijd al mooie beesten gevonden. De prachtige manen van een leeuw, die wapperen door de wind wanneer hij rent...
   'Joop, waar ben jij met je gedachten heen?' Ik schrikte op uit mijn gedachten als mijn zusje Leah ineens voor mij staat, zwaaiend en wijzend naar de leeuwen. Ik rende er gelijk naar toe, ze zien er weer prachtig uit, net zoals altijd. En dan... Dan gebeurt het! Ik kon, omdat ik klein was, nog door de tralies van het hek, ik leun een beetje tussen de tralies door, maar niet te veel. Tot het moment dat er een oudere jongen tegen mij aan botst. Ik val voorover, tussen de tralies door, vlak voor de voeten van de grootste leeuw in de troep. Ik kijk angstig naar boven en zie dat de leeuw mij woest aankijkt. Ik hoorde mensen schreeuwen om hulp, mijn moeder het hardst. De leeuw keek mij nog steeds aan, maar zijn blik verzacht. Er kwam een voeder aan met stukken rauw vlees. De leeuw die boven mij stond, gromde naar de voeder. Ik mocht niet weg van hem! Ik kneep mijn ogen stijf dicht en beweeg me geen seconde. Ik voelde dat iets me bij mijn kraag pakte en meesleurde. Godzijdank, ik was weg onder de leeuw! Ik deed voorzichtig mijn ogen open en ik geloofde mijn ogen niet...

 

Het Eventteam….

Het Eventteam komt weer met een enorm leuk event bedacht op natuurlijk.. DIERENDAG. Ja het kan natuurlijk ook niet anders! Maar wat heeft het Eventteam voor een leuk event bedacht?????

*tromgeroffel*

Attentie attentie!
Op vrijdag 5 oktober (de dag na dierendag..) kun JIJ misschien wel de nieuwe Freek Vonk worden? Maar hoe ?
Ja dat is natuurlijk de vraag.. het Eventteam heeft voor jullie een dierentuin gemaakt met gevaarlijke  dieren.. en nu is aan jullie de taak om hier doorheen te komen!!
Lukt dit jou? Zit er natuurlijk een hartstikke mooie prijs aan vast, je zal het vast niet raden!
Een Freek Vonk badge! Wie wil dat nou niet?

5 oktober om 19:00 !
Hopelijk tot dan!

 
Een extra puzzel komt ook van pas voor Dierendag. Los het goed op en dan kan je misschien iets winnen! Het is een kruiswoordraadsel en je krijgt er weer 2 weken tijd voor. Stuur je tekening voor 15 oktober 23u59 naar [email protected] en win 10 diamanten! Je kan het duidelijk bewerken met paint. Dit is de puzzel: 

 

Voor de rest wenst heel Noobhotel jullie een fijne dierendag !

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Dierendag

Dieren zijn leuk zeker knuffelsRE: Dierendag

Thumbs up, wordt gezellig!RE: Dierendag

Wow wie heeft die mooie badge gemaakt???RE: Dierendag

Hopelijk beleven jullie evenveel plezier als ons!RE: Dierendag

Nice! Het wordt vast beregezellig!!RE: Dierendag

Dieren YayRE: Dierendag

Veel leesplezier!

Advertenties