KVDW 8

Hier is die dan! De lange wachten heeft geloond wat er is een uitslag! Kijk snel wie de winnaar is...

Met het handen in het vuur, zweet op het voorhoofd heeft Noobhotel deze week weer lang moeten zoeken naar het mooiste en creatiefste kamer van Noobhotel. Alle kamers zijn prachtig gemaakt met fantastische ideeën maar er kan er natuurlijk  eén winnaar zijn met de kamer van de week #7.

Winnaar

 

 

Het thema van vorige week was Vikingen! En net als eerdere KVDW competities zijn er weer mooi veel kamers opgegeven. Elke 2 weken wordt er maar weer bewezen wat voor talenten hier rondlopen. De winnaar van deze week is een jonge man en komt uit Belgie. Maar over wie hebben we het nu? De winnaar van deze week is geworden...... Luca!  Gefeliciteerd met jouw kamer van de week. De badge en 5 event punten komen er snel mogelijk aan.

Zou je deze kamer nou terug willen zien? Dat kan. Klik hier voor om de kamer te bekijken.

 

KVDW #8

 

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets! Deze week heb je weer een nieuwe kans om je 1 van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema. Deze week gaan we terug naar de koude dagen dat betekend dat deze week het thema Herfst  is geworden.

 

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 5 eventpunten.

 

Regels

 

- Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

- Houd je aan het thema, Herfst dus. Zet in je kamernaam [KVDW-8]

- Je hebt twee weken de tijd, tot 19-10. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-8] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 

 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jou thema in het nieuws te staan.

 

Succes en laat de beste winnen !

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: KVDW 8

GoodluckRE: KVDW 8

Succes AllemaalRE: KVDW 8

Succes allemaal SmileyRE: KVDW 8

Dankje ƒ En succes iedereen!RE: KVDW 8

Yeeeeeeeeeeeeet

Advertenties