Noobtimes 9

Beste Noobs, we zijn alweer 2 weken verder en zoals jullie gewend zijn komt dan weer de Noobtimes ! Lees snel verder.

Vorige week werd verteld dat onze eerste kandidate ‘Vera’ wordt... Er is iets tussengekomen waardoor dit niet meer mogelijk is, natuurlijk komt zij nog wel aan de beurt, maar niet als eerste kandidate. We zijn nog aan het nadenken over een andere kandidaat. Lijkt het je leuk om geinterviewd te worden?! Mail dan snel naar [email protected]

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Maar hoe moet dit..?

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken. Ook zullen wij het waarderen als je alvast wat kan laten zien van je schrijfkunsten!  Vermeld er ook bij aan welke collums jij in gedachte hebt om te schrijven voor de Noobtimes.

 

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Eventteam Sollicitatie 

De sollicitatie van het Eventteam is nog altijd open, dat betekent dat we nog altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Niets is natuurlijk leuker dan een spelletje spelen met enkele vrienden of gezellig praten terwijl je plezier hebt. En als je weet dat jij kan zorgen voor dat gevoel, wat houd je dan tegen? Heb jij verstand van wired en/of ben je goed in bouwen? Dan kunnen wij je goed gebruiken. Stuur jouw sollicitatie met onderstaande gegevens die wij van jou willen weten.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Een leuk idee voor een Event

 

Tenslotte zet je alles in een goed lopend verhaal en mail je het naar [email protected]!

Spamteam sollicitatie

 

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren en aangenomen te worden. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar 
[email protected]

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden: 

Volt vraagt opnieuw: “Horen mijn lieve Krolen me?” Er komt een rare bieptoon uit onze vrienden. Zijn ze veranderd in robots? Dat is onmogelijk! Alle informatie is opgezogen uit hun hersens en Volt heeft er andere ingestopt. Alleen maar kwaadaardige ideeën. Dus Volt heeft toch kwade bedoelingen? Dit is echt vreemd. Niemand weet waar onze vrienden zijn...

 

Frank & Frenk kijken naar de televisie, het is ‘Noob Interview’ op hun favoriete zender. Deze week wordt Lise geïnterviewd. De presentator begroet Lise en stelt heel veel vragen aan haar. Als het programma voorbij is, gaan ze even naar buiten om nog een luchtje te scheppen. Noob & Noob zitten normaal op dit uur ook altijd buiten, maar nu zijn ze nergens te bekennen. Noob & Noob zijn namelijk de buren van Frank & Frenk. Ze vinden het maar vreemd...

 

 Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij kan nummers draaien als geen ander, hij is bezig met zijn proefperiode in het Eventteam en bovendien zet hij zich helemaal in voor het hotel! Natuurlijk hebben we dan gekozen voor... Mrnba! Gefeliciteerd Mrnba met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan! 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

 

 

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 21-10 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

Hallo iedereen... Ik sta voor jullie klaar, maar niet alleen ik: ook een superleuke roddel! En natuurlijk is het niet zomaar een praatje, dat zou maar stom zijn. Ik heb iets heel opmerkelijk ontdekt. Yorian doet superhard zijn best om nog meer achievement te behalen. Het is zelfs zo dat hij meer achievement heeft, dan de enige echte Anton! Dit is echt waanzinnig. Zou Anton te veel bezig zijn met het zorgen voor plezier voor ons? Of heeft hij gewoon geen zin om Yorian nog voorbij te steken, omdat dat te lastig is? Weet je wat: vraag het hem zelf. 

 

 

Een nieuwe Noob Times = een nieuwe Puzzelbox. De winnaar van de vorige keer is geworden: Benjy! Gefeliciteerd Benjy, jij maakte als eerste een foto in ‘Hall of Noob’ die voldeed aan de voorwaarden. Jouw 3 diamanten komen er zo snel mogelijk aan, er wordt ook nog voor een badge gezorgd, maar die hebben we nog niet kunnen maken. Je krijgt die zodra hij klaar is. Natuurlijk is er ook een winnaar van Dierendag... Deze winnaar is alweer Niels. Gefeliciteerd Niels, jouw 10 diamanten komen er zo snel mogelijk aan. Deze keer doen we weer een foto! Dezelfde moeilijkheidsgraad... Je moet in de ‘Ontvangstruimte’, 6 mensen hebben die tegelijk hetzelfde dansje doen. Veel succes! De eerste foto, die verstuurd wordt naar [email protected] en die voldoet aan de voorwaarden wint, nu een hogere prijs, 4 diamanten. De wedstrijd loopt tot 26 oktober 23u59.

Oja, we zijn er weer. Het is leuk, het is grappig, 3x raden wat het is?! De Moppentrommel! Ook deze keer een aantal moppen en we blijven nog altijd wat vasthangen in het thema van Dierendag, het is als een haak die je laat klemzitten, maar je toch aan het lachen maakt!

 

De meester vraagt aan Jantje: ‘Kun jij een uitgestorven dier noemen?’ Jantje: ‘Ja hoor, de kanarie.’ Vraagt de meester verbaasd: ‘De kanarie? Die is toch helemaal niet uitgestorven?’ Jantje: ‘Jawel hoor, de kat van de buren heeft hem gisteren opgegeten!’

Wat is het verschil tussen een varken en een baby? Antwoord: Een baby poept in een luier en een varken luiert in de poep!

Goed gelachen? Je huisdier ook? Zo nee, dan moet je hem maar eens leren lachen!

 

Er zijn ondertussen al een paar tekenwedstrijden geweest, dus het tekenen moet ondertussen wel al in jullie vingers zitten. Helaas geen nieuwe winnaar voor deze week, dat betekent dat we direct doorgaan naar het volgende thema: ‘Cartoons’. Ten laatste 26 oktober kan je je tekening nog indienen. De winnaar krijgt 10 diamanten

 

 

 

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Doctor Who, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:

In deze spannende sci fi serie gaat de nieuwe belichaming van de populaire, door de tijd reizende doctor de strijd aan met slechte aliens en andere vijanden.

Lijkt jou dit een leuke serie? Klik hier om de trailer te bekijken

 

De Noob Times zit er jammer genoeg alweer op. Volgende keer weer en hopelijk zijn we dan nog een stapje verder.

Het Reportteam

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 9

Superrr ziet er weer top uitRE: Noobtimes 9

Veel leesplezier!

Advertenties