Kamer van de week #10

Met een beetje vertraging zijn we er toch weer! Na lang en hard gewerkt te hebben en met enge dagen zoals Halloween gaan we uitslag bekend maken. Kijk snel verder!!

Met het handen in het vuur, zweet op het voorhoofd heeft noobhotel deze week weer lang moeten zoeken, naar de mooiste en creatiefste kamer van noobhotel. Alle kamers zijn weer prachtig gemaakt met fantastische ideeën, maar kan er natuurlijk maar eén de winnaar zijn van de kamer van de week #9

Winnaar

 

Het thema van vorige week was Halloween En net als eerdere KVDW competities zijn er weer mooie kamers opgegeven. Elke 2 weken wordt er maar weer bewezen wat voor een talenten hier rondlopen. Maar wie is de winnaar van kamer van de week #9? Winnaar van deze week is geworden…

*tromgeroffel…*

 Tom.

Gefeliciteerd! De kamer van de week badge en 5 event punten komen er snel mogelijk aan.

Zou je deze kamer nou eens terug willen zien? Dat kan klik hier om de kamer te bekijken.

 

 KVDW #10

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze keer heb je weer een nieuwe kans om je eén van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema. Deze week gaan we over naar feest, dat betekend dat deze week het thema festival  is geworden.

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 5 eventpunten.

 

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, festival dus. Zet in je kamernaam [KVDW-10]

Je hebt twee weken de tijd, tot 16-11. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-10] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jouw thema in het nieuws te staan.

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #10

Oef, mooie kamer, Tom!RE: Kamer van de week #10

Ik wacht nog steeds op mijn kvdw badge + eventpunten SmileyRE: Kamer van de week #10

Succes allemaal!

Advertenties