Kamer van de week #12

Na een paar mooie feestelijke dagen is er eindelijk weer nieuwe kamer. Helaas kwam er wat tussen waardoor de KVDW niet online kon komen.. maar hij is er weer! Lees snel verder…

We mogen weer verder met de volgende thema maar we hebben slecht nieuws voor de kamer van de week #11.. de uitslag is deze er week niet. Er zijn helaas  te weinig kamers opgegeven. Maar we gaan wel weer door naar de volgende kamer van de week! Lees snel verder!!.

 

KVDW #12

Bij de vorige kvdw is er helaas geen uitslag maar we hebben  weer een nieuwe kamer van de week thema. Deze week gaan we over naar een seizoen... dat betekend dat deze week het thema winter  is geworden.

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 10 eventpunten.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema winter dus. Zet in je kamernaam [KVDW-12]

Je hebt twee weken de tijd, tot 18-01. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 10 eventpunten. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-12] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jouw thema in het nieuws te staan.

 

Wij als Reportteam wensen we iedereen nog gelukkig nieuwjaar en gezond 2019!!!!

Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #12

Thnx SanneRE: Kamer van de week #12

Ga ik zo snel mogelijk achteraan Tom!RE: Kamer van de week #12

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn KVDW badge + 5 eventpunten van KVDW 10 Smiley

Advertenties