Maak kans op Staff!

Wij zoeken Staffleden!! Hoe? Help ons Noobhotel weer groot te maken.. lees snel verder..

Beste Noobs,

Zoals jullie weten heeft Noobhotel tegenwoordig helaas weinig spelers..
Hier balen wij als team van en willen hier graag wat aan doen , maar hiervoor hebben wij jullie hulp nodig!!

Wij zoeken mensen die ons willen helpen om weer meer spelers te krijgen. Dit is opzich niet heel lastig maar hoe meer mensen willen helpen hoe meer spelers we kunnen krijgen!

Waar hebben wij precies hulp bij nodig?

Graag zouden wij weer de teams willen opstarten.

Reportteam: Elke 2 weken een Noobtimes online zetten, zit jij bomvol schrijfideeen? Dan is dit iets voor jou, je schrijft collums die je zelf mag bedenken en zelf mag schrijven.

Spamteam: Ons spamteam zorgt ervoor dat er op allerlei hotellen wordt gespamd. Dit houdt in dat je reclame maakt voor Noobhotel. Het effect hiervan is dat wij weer meer spelers krijgen!

Eventteam: Vind jij het leuk om kamers te bouwen? Mensen te vermaken met een leuk spelletje zoals heel simpel bedacht.. een stoelendans?! Dan is dit iets voor jou misschien.

Indien jij intresse hebt om 1 van de hierbovenstaande dingen te doen? Reageer dan hieronder. Dan neemt Sanne zo snel mogelijk contact met je op.

Tussen de mensen die ons helpen gaan wij 1 iemand promoveren tot Stafflid.

Hopelijk meld jij je aan!

 

- Het Staffteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Maak kans op Staff!

noobhotel is het leukste!RE: Maak kans op Staff!

Even voor de duidelijkheid, het Staffteam staat hierboven niet tussen de opties. Dit is namelijk ook geen optie! 1 iemand kan bij het Staffteam komen wie ons bij de hierbovenstaande dingen ondersteund.RE: Maak kans op Staff!

ik speel dit spel al sinds 2014 en ben diep teleurgesteld om zo'n leuk spel van toen des tijds zo te zien, ik zou graag als staff willen mee helpen aan het relevant maken van dit spel en het terugbrengen van zijn lol. groetjes, NLGCEMLRE: Maak kans op Staff!

Het lijkt me echt super leuk om in het Spamteam te zitten! Veel suc6 iedereen!RE: Maak kans op Staff!

ik heb wel interesse om te helpen alleen ik zit al in 2 teams die hier boven staat maar ik wil wel kans maken op staff als het kanRE: Maak kans op Staff!

Super leuk SmileyRE: Maak kans op Staff!

Veel succes! Smiley

Advertenties