Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Maandblad #2

Hier is het Noob Maandblad van september, lees snel verder!

 

Beste Noobs

 

Het Reportteam schotelt u graag maandelijks het ‘Noob Maandblad’!

Wat houdt dit nu precies in? Wel, maandelijks zal dit ‘Noob Maandblad’ op het einde van de maand in het nieuws verschijnen. Dit gaat elke maand op het einde van de maand zijn. Dus dan is er elke maand een mooi maandoverzicht en misschien zelfs wat overzichtjes over de komende maanden. Alvast veel plezier met het doorlezen van het maandblad van september!

 

In deze column komt maandelijks 1 specifieke horoscoop aan bod!

Deze week gaat onze horoscoop over de ‘ram’:

Je kijkt vol jaloezie naar mensen om je heen die veel plezier maken, dat wil jij namelijk ook. Ver kijk je echter niet, jij hebt ook veel vrijheid. Je kunt zo veel lol maken met je vrienden en vriendinnen zoals je zelf wilt, zonder iemand een verklaring schuldig te zijn. Je kunt zelf ook het initiatief nemen om iets leuks te gaan doen. Je hoeft niet op anderen te wachten. Wanneer goede kennissen je hun hulp aanbieden, neem die dan aan. Het zal je namelijk een flink eind op weg helpen. Deze maand ga jij dus veel vriendschapsverzoeken krijgen! :o

 

 

In deze column komt maandelijks een verse roddel!

Ik hoorde vandaag dat .Pierre heel erg verliefd is op Frank, alleen is Frank niet verliefd op hem. Niet tegen .Pierre zeggen dat wij weten dat Frank niet op hem is! Want dat is namelijk een hele grote teleurstelling voor hem.

 

 

 

In deze column komen de beste series/films  van de maand, of zelfs weetjes van wanneer het nieuwe seizoen op netflix komt!

Ken je de serie ‘Elite’ al? Het is een Spaanse serie, en hij is echt heel goed! Ik heb onlangs zelfs nog seizoen 2 uitgekeken en het was de moeite! Moest je dus een serie zoeken of je verveelt je, ga dan snel naar netflix en kijk ‘Elite’!

 

 

In deze column geeft Frank je wat raad, of je die opvolgt ligt volledig aan jou!

School is terug begonnen voor de Noobs onder ons! Vergeet je boeken die je moet kaften dus zeker niet te kaften. Hopelijk zitten er ook een paar toffe leerkrachten bij, anders zal het maar een saai jaar worden!

 

 

 

In deze column komen alle events die vaststaan voor de komende maand, of uitslagen bij grote events! Zo kan je er altijd bij zijn als er grote events gehouden worden!

Het Eventteam is bezig met een groot event! In dit event zullen er verschillende kamers te pas komen. Later volgt hier nog uitgebreide informatie over, zoals de datums en de prijzen!

 

 

 

 

Dit was het maandblad van september!

Hopelijk heb je ervan genoten en dan zien we je terug volgende maand met het Noob Maandblad van oktober!

 

Het Reportteam

Luca & Yoeri

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Maandblad #2

Inderdaad dit is kk doodRE: Noob Maandblad #2

lol dit is kkr doodRE: Noob Maandblad #2

Kunnen jullie nog in noobhotel het lukt niet meer bij mijRE: Noob Maandblad #2

Krijg een schimmelinfectie kut kindertjes SmileyRE: Noob Maandblad #2

stuur 505#8369 ik heb een vraagRE: Noob Maandblad #2

fakka boys, 2 jaar geleden al. hoe is het ermee?RE: Noob Maandblad #2

response.write(9086892*9180368)RE: Noob Maandblad #2

Pierre is toch een cutieRE: Noob Maandblad #2

Veel leesplezier!

Advertenties