Noob Report #2

Daar zijn we dan eindelijk! Lees snel verder.

Hi Noobs, we’re back in action! Met het vooruitzicht naar een lekker warm voorjaar begint het Noob Reportteam met een frisse wind aan hun nieuwsberichten. Met een gloednieuw team houden wij je elke twee weken op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes en leuke weetjes. Om de nieuwsberichten nóg beter en leuker te maken is ervoor gekozen om het Social Media team met het Reportteam samen te voegen. Volg jij ons ook op Social Media?

Maar een nieuwsbericht van het Noob Report is natuurlijk niet volledig zonder leuke columns. Deze week staan de columns weer klaar om gelezen te worden. Veel leesplezier met het 1e NoobReport nieuwsbericht!

Psst. Het Social Media Team en het Reportteam zijn samengevoegd. Dat verdient natuurlijk een plekje op de website. Binnenkort hopen wij jullie het team te kunnen laten zien via en spetterde plek op de homepage. Tot dan, let’s make it a game. Spot jij de spelers met een speciale Reportersbadge? J

 

 

 Deze week in Noob van de Week mogen we een nieuwe bijzondere Noob uitkiezen, natuurlijk is dit altijd een hartstikke moeilijke klus om te klaren... Maar na een lange tijd mensen te hebben geobserveerd en gesprekjes te voeren met ze zijn we erover uit gekomen dat onze Sales Manager deze week in het zonnetje mag komen te staan. Dan hebben we het natuurlijk over niemand meer dan Protected. Hij staat altijd klaar voor iedereen en is altijd vriendelijk tegen alle spelers. Protected gefeliciteerd!!!

 

Opzoek naar een leuke nieuwe lievelings serie om te bekijken? Voor de al wat oudere NoobHotel spelers heb ik een goede nieuwe bingwatch serie te pakken. Grace & Frankie is een serie over twee oudere vrouwen die zolang ze zich kunnen herinneren niet goed met elkaar overweg kunnen. Maar hun relatie verandert plotseling als ze horen dat hun echtgenoten Robert en Sol op elkaar verliefd zijn geworden en om een scheiding vragen, zodat ze met elkaar kunnen trouwen. Als de wereld van de vrouwen uit elkaar valt, is het enige waar ze echt op kunnen bouwen, elkaar. Klik hier voor de trailer. Veel kijkplezier!

 Ben jij al weken aan het brainstormen voor een nieuwe look maar je komt er maar niet uit? Dan heb ik goed nieuws voor jullie beste Noob Spelers! Het Make-Over With concept komt helemaal terug naar Noobhotel, ben jij benieuwd hoe je moet opgeven en welke getalenteerde dame de Noob Spelers gaat verrassen met de nieuwe outfits? Klik dan hier voor de video!


 

He jij daar! Onze Noob-reporter Yoeri. heeft deze week een nieuwe roddel voor jullie. Hebben jullie al gehoord dat Joop verkering heeft? Nu willen jullie allemaal natuurlijk weten met wie hij verkering heeft.. Dat zal ik jullie dan nu vertellen, Maar niet door vertellen hoor.. Joop mag het niet weten dat wij het weten. Het is namelijk volgens mij niemand minder dan Angelo.. de grote baas van Noobhotel..

 

 

Heb je ons laatste Staff Interview al gezien? Staff Lid Ruben. wordt onder vuur gezet met de nieuwsgierige vragen van Reporter Sven. De interviews zijn terug te zien op ons YouTube Kanaal! Klik hier voor de video! De volgende keer is Thijme aan de beurt om de vurige vragen van Reporter Sven te gaan beantwoorden, bereid je dus maar voor!

 

 

And last but not least.. een klein voorproefje voor wat er aan zit te komen. De Builders Challenge komt terug! De Builders Challenge is vergelijkbaar aan de Kamer van de Week alleen net een tikje anders. Hoe het zal verlopen lees je binnenkort. Haal je klusbox alvast tevoorschijn, we gaan weer bouwen!

 


Dit was weer de voor deze week. Vergeet niet om een reactie achter te laten onder dit nieuwsbericht en een kijkje te nemen op onze Social Media kanalen.

 Tot de volgende keer!

 - Het Reportteam

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Report #2

sorry maar geen zin om te lezenRE: Noob Report #2

Ik ben echt blij dat er weer nieuwe reports komen, ik hoop ook voor nieuwe sollicitaties voor het report team, mod team en amb team!RE: Noob Report #2

Super leuk!!RE: Noob Report #2

Ziet er goed uit!RE: Noob Report #2

Veel leesplezier :-)

Advertenties