Noob times 7

Hallo iedereen, jaja, jullie zijn onze favorieten… We hebben het natuurlijk over niemand minder dan de officiële Noobs van NoobHotel! Hier zijn we weer als Reportteam, met belangrijk en leuk nieuws.

 

Als inleiding hebben we iets heel speciaals te melden. We hebben er namelijk 3 nieuwe reporters bij: Loïs, Cheyenne en Pierre. Hieronder vind je hun proefverslagen. In de volgende Noob Times komt er een mooi overzichtje van ons team. In dit artikel komt dus ook de nieuwe column ‘Cliffhanger’ van Cheyenne en binnenkort komt er ook een nieuwe column ‘Noob Interview’ en ook ‘Noob10Hits’. Alvast veel leesplezier!

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam is nog altijd op zoek naar mensen en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noobkrant voor Noobhotel te maken!

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stuk over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomst plannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Eventteam Sollicitatie

Wij mogen gaan vertellen dat de sollicitatie van het Eventteam weer open is. Heb jij verstand van wired of ben je goed in bouwen? Dan zoeken wij jou. Stuur jouw sollicitatie met onderstaande gegevens die wij van jou willen weten.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Een leuk idee voor een Event

 

Tenslotte zet je alles in een goed lopend verhaal en mail je het naar [email protected]!

 

Spamteam sollicitatie

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren en aangenomen te worden. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar 
[email protected]

 

Na een goede tijd nagedacht te hebben voor een nieuwe Noob Times, hebben we ook gekeken voor een nieuwe… Rechtsboven aan je scherm van NoobHotel heb je een hulp-functie. Gedurende een hele tijd, waren er geen Guardians. Maar er zijn nu al een hele tijd weer Guardians. Als je met een vragen zit, of je hebt hulp nodig op de een of andere manier, kan je die hulp-functie gebruiken. Dit doe je door erop te klikken en te noteren waarvoor je hulp nodig hebt. En dan te verzenden. De Guardians nemen dan zo snel mogelijk contact met je op waarin ze je zullen helpen indien mogelijk. Dit was de update en volgende keer zijn we er weer met een nieuwe update!

 

Jammer genoeg deze keer weer geen romantiek, maar we hebben wel weer een leuke wedstrijd! Als er meer mensen aan meedoen dan de vorige keer, dan kan er wel een winnaar zijn. Ik ben Pierre en ik kreeg de opdracht om ‘Tekenwedstrijd’ te schrijven. Dit is mijn column: Welkom bij de Tekenwedstrijd van NoobHotel. Elke week komt er een thema aanbod en iets wat daarmee te maken heeft moet dan getekend worden. Deze week is het thema... Voertuigen! De wedstrijd loopt tot 28 september 23u59, je moet je tekening dan insturen naar [email protected]. Alles wordt gecontroleerd of het niet van het internet gehaald is, dus er kan niet valsgespeeld worden. De mooiste tekening wint 5 diamanten en er wordt gewerkt aan een prachtige badge, maar die komt er zeker aan! Als je volgende keer weer mee wilt doen, check dan zeker de volgende keer deze column!

 

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden:

https://www.noobhotel.nl/community/articles/626-noob-times-6. 

“Noob & Noob zitten al een aantal dagen vast in de kerker. Ze hebben nog altijd geen plan. Plots horen ze het geluid van een sleutel die een slot openmaakt. Het is de professor. ‘Kom!’, zegt hij. Onze vrienden staan voorzichtig op en proberen hun evenwicht te vinden. Ze stappen naar de professor en volgen hem, terwijl de professor loopt naar een geheimzinnige plek. Het is zijn laboratorium. Er staan twee enge bedden, als je het al bedden kan noemen. Er staan machines aan vastgebonden. ‘Ga liggen!’, beveelt de professor hen. Noob & Noob twijfelen even, maar besluiten dan toch dat het verstandiger is als ze gewoon doen wat de man hen vraagt. Als ze liggen, drukt de professor op een knop en als bij toverslag worden de Noobs vast gebonden met riemen die heel hard aangespannen zijn. ‘Wat gebeurt er?’, vraagt Noob heel gespannen. De professor plaatst machines op de hoofden van hen, plots gebeurt er een vreemde hersenactiviteit in hun hoofden. En ze beseffen plots niet meer wat er rondom hen gebeurd. Ze weten zelfs niet meer wie ze zijn...

 

In Noob Times 8.0 kan je het vervolg vinden. We laten jullie nog even in spanning afwachten. Wat zou er toch kunnen gebeuren? Heeft de professor echt kwade bedoelingen en wil hij monsters maken van onze vrienden? Of juist het omgekeerde? We weten het niet, tot de volgende keer!

 

 

Deze week in Noob van de Week mogen we een splinternieuwe Noob uitkiezen. Het was een moeilijke keuze, maar we hebben toch besloten om deze jongeman in het zonnetje te zetten. Hij help goed in het event team , maar over wie hebben we het eigenlijk? Wij hebben het natuurlijk over Jaden. Gefeliciteerd Jaden, jij wordt deze week onze nieuwe Noob van de Week. Jou Noob van de week badge komt er snel mogelijk aan.

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-     - Jouw Noobnaam

-     - Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-     - Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      -Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

 

 

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 28-09-2018 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

Hey, mensen zoals jullie waarschijnlijk al weten hebben we nu Pieter er ook nog bij. Voor het geval jullie het niet zouden weten: Pieter is de broer van Joop. Jullie zullen mij vast gemist hebben... Joop en Pieter zeiden tegen mij: "Yoeri, je hebt echt weer wat gemist in de tijd dat je weg was. We hebben zo veel roddels voor jou klaar!" Nou, Joop en Pieter hebben ze dus aan mij verteld! Ik heb de leukste uitgekozen. Want Yoeri de roddelkoning is weer terug bij NoobHotel, niet alleen in het hotel, maar ook bij het Reportteam en bij het Radioteam. En wie is Yoeri anders dan... ikzelf? Maar wat is de roddel voor deze keer dan, vragen jullie zich zeker af? Pieter heeft gehoord dat Yoeri op een fixtour is. Een fix-tour?? Ja, Yoeri probeert veel meisjes te versieren, maar waarom doet die dat dan? Yoeri is toch niet eens zo mooi en toch lukt het hem? Raar toch? Dat zijn vragen die je maar aan hem moet stellen... Heb jij genoten van de roddel en heb jij weer wat door te zeggen? Blijf de volgende keer dan ook lezen, want dan hebben we weer een nieuwe, maar leuke roddel van de week! En dat allemaal speciaal voor jullie.

 

 

Hallo, ik ben Cheyenne en ik ben was proeflid bij het reportteam. De opdracht die ik gekregen heb, is een leuke column schrijven voor ‘Puzzelbox’. Bij deze heb ik een ''Zoek de verschillen'' gemaakt. Ik heb 2 kamers gemaakt in NoobHotel, 1 origineel en de ander met in totaal 5 verschillen. De opdracht voor jullie is om die 5 verschillen te zoeken. Degene die ze als eerst allemaal weet te vinden - en ze aanduidt via bv. Paint – krijgt een prijs van 5 eventpunten. Jullie krijgen tijd tot 28 september 23u59 om jullie bewerkte afbeelding te sturen naar [email protected]. Als je gewonnen hebt, krijg je ook een mailtje terug, herinner ons dan ook nog aan het feit dat je je eventpunten nog moet krijgen.

Hier is de puzzel: klik hier

Veel succes!

 

Fijn dat jullie de Noob Times weer lezen, want ik ben Loïs (loho2006) en ik heb een leuke column voor jullie klaar staan… Ik heb de ‘Moppentrommel’ gekregen als opdracht. Hier komt mijn column: Yes! Er is ook weer een moppentrommel! Wie denk je dat er zoals gewoonlijk weer instaat?? ... Het is Jantje! Maar pas op dat jij Jantjes plaats niet overneemt! Hieronder heb je zoals beloofd een paar leuke moppen van mij:

Jantje komt thuis en stormt ineens de woonkamer binnen. Jantje: “Pa! Pa! Ik heb zojuist een konijn vermoord…! ” Vader: “WAAAT???!!!!!!!!” Jantje: “Ik heb zojuist een konijn vermoord…” Vader: “Oh, ik dacht dat je zei Ik ben voor Feyenoord!”


De docent op school vraagt aan Anna wat ze later wil worden. 'Ik wil later model worden', zegt Anna. 'Maar als je daar nou te lelijk voor bent?', vraagt de juffrouw. Zegt Anna: 'Dan kan ik altijd nog leraar worden.'

Hopelijk heb je gelachen! (want dat was wel degelijk de bedoeling ;)) Dit was het voor deze Noob Times van moppentrommel. Tot de volgende keer!

 

Cheyenne kreeg een extra column omdat ze het heel goed deed tijdens haar proefperiode: ‘Cliffhanger’. Ze kreeg het thema ‘Romeinse Tijd’ van ons en moest daarover een cliffhanger schrijven. Hieronder vinden jullie haar proefverslag. Laat in de reacties weten of jullie een vervolg willen of niet, indien je dat niet wilt: geef er dan een thema bij.


10 januari, het zevenhonderdvijfde jaar sinds de stichting van Rome, het negenenveertigste jaar voor de geboorte van Christus. De zon was allang ondergegaan achter de Apennijnen. In het donker stond een groep soldaten van het 13de Legioen in volle marsorde opgesteld. Het was een bitterkoude nacht, maar deze mannen waren extreme omstandigheden wel gewend. Acht jaar lang hadden ze de gouverneur van Gallie gevolgd op zijn veldtochten, de ene nog bloediger dan de andere, door de sneeuw, door zomerse hitte en naar de uiteinden van de wereld. Nu waren ze teruggekeerd uit de barbaarse woestenij van het noorden en stonden ze stil voor een heel ander soort grens. Voor hen stroomde een smal riviertje. Aan de kant van de legionairs bevond zich de provincie Gallie; aan de overkant Italië en de weg die naar Rome leidde. Terwijl ze stonden te stampen om warm te blijven, wachtten ze op het teken van de trompetters om tot actie over te gaan. Om hun wapens te schouderen, om op te trekken – om de Rubicon over te steken. In plaats van zijn mannen een teken te geven om verder te gaan staarde Gaius Julius Caesar in het troebele water van de Rubicon en zweeg. En zijn gedachten dreven op de stilte.  De Romeinen hadden een woord voor zo'n moment. Discrimen noemden ze het – een ogenblik van hachelijke spanning, wanneer alles wat iemand in een heel leven heeft bereikt aan een zijden draadje hangt...

Wat een prachtig stukje, vinden jullie niet? Bij deze: Loïs, Cheyenne en Pierre, jullie hebben je best gedaan. Cheyenne, je verdient deze extra column dubbel en dik!

 

Opzoek naar een leuke nieuwe lievelingsserie om te bekijken? Voor de al wat oudere Noobhotel-spelers hebben we een nieuwe, maar goede Shadowhunters The Mortal Instruments  serie te pakken voor jullie.

 

 

Het leven van Clary Fray staat op zijn kop als ze ontdekt dat ze een Shadowhunter is en deel uitmaakt van een verborgen wereld waar bijna oorlog uitbreekt.

 

 

Na een 6de  kamer van de week is er weer een nieuwe. Dat betekent ook dat we weer verder aan de slag mogen gaan. Thema voor deze week past goed bij de Geschiedenis  , dat betekent dat deze week het thema Vikingen is.

  

Maar we mogen helaas vertellen dat bij deze Kamer van de Week helaas geen winnaar is. En het thema was Zomerse sport en dat betekent dat we meteen door gaan naar het volgende thema.

  

Regels KVDW

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Vikingen dus. Zet in je kamernaam [KVDW-7]

Je hebt twee weken de tijd, tot 28-09. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-7] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jou thema in het nieuws te staan.

 

Jammer genoeg was dit de Noob Times voor deze keer! Hopelijk tot een volgende keer en laat nog iets weten in de reacties van wat je hiervan vond. We hopen op positieve reacties.

De nieuwe columns die binnenkort komen zijn dus ‘Noob Interview’ en ‘Noob10Hits’. We hebben natuurlijk niet stil gezeten en hebben al een logo ontworpen voor Noob10Hits. Dit is het logo:

 

Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob times 7

Ik weet leuk thema voor volgende KVDW Misschien dieren of voertuigenRE: Noob times 7

Yoeri is 24/7 op de fix-tour SmileyRE: Noob times 7

ik zou heel graag staff willen worden eigelijk mod net als niteshRE: Noob times 7

Veel leesplezier! Ty voor de leuke reacties!RE: Noob times 7

Ziet er weer goed uit en ik ben niet op de fix-tour ik zal dat nooit durven toch?RE: Noob times 7

Super! Keep goingRE: Noob times 7

Lekker bezig dames!!!

Advertenties