Kamer van de week #11

Ben je benieuwd naar de uitslag? Lees snel verder...

We mogen weer veder met de volgende thema maar we hebben slecht nieuws voor de kamer van de week #10.. de uitslag is deze er week niet. Er is helaas zijn er te weinig kamers opgegeven. Maar we gaan wel weer door naar de volgende kamer van de week! Lees snel verder!!.

 KVDW #11

Bij de vorige kvdw is er helaas geen uitslag maar we hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema. Deze week gaan we over naar een stad, dat betekend dat deze week het thema Parijs  is geworden.

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 5 eventpunten.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, parijs dus. Zet in je kamernaam [KVDW-11]

Je hebt twee weken de tijd, tot 30-11. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-11] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jouw thema in het nieuws te staan.

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #11

Jammer dat er geen winnaar is ik was super benieuwdRE: Kamer van de week #11

een feest kamer zou leuk zijn of een lab van een professorRE: Kamer van de week #11

Cool!! Only those who dare to fail greatly can ever achieve greatly.

Advertenties