Noobtimes 12

NOOB ADVENT!! Jaja, een hele Noob Times in thema KERST! Hopelijk genieten jullie ervan en nemen jullie deel aan een aantal activiteiten.

 

 

Een leuke Noob Advent! Bijna alle columns zullen erin aanbod komen. Jullie kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten, roddels lezen over de Kerstman, een speciale Noob & Noob in thema ‘Kerst’ en nog veel meer!

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Maar hoe moet dit..?

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken. Ook zullen wij het waarderen als je alvast wat kan laten zien van je schrijfkunsten!  Vermeld er ook bij aan welke collums jij in gedachte hebt om te schrijven voor de Noobtimes.

 

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Eventteam Sollicitatie 

De sollicitatie van het Eventteam is nog altijd open, dat betekent dat we nog altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Niets is natuurlijk leuker dan een spelletje spelen met enkele vrienden of gezellig praten terwijl je plezier hebt. En als je weet dat jij kan zorgen voor dat gevoel, wat houd je dan tegen? Heb jij verstand van wired en/of ben je goed in bouwen? Dan kunnen wij je goed gebruiken. Stuur jouw sollicitatie met onderstaande gegevens die wij van jou willen weten.

- Je naam + gebruikersnaam 
- Je leeftijd 
- Je motivatie 
- Een leuk idee voor een Event
 

Tenslotte zet je alles in een goed lopend verhaal en mail je het naar [email protected]!

Spamteam sollicitatie

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren en aangenomen te worden. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar 
[email protected]


 

 

Een vreemde brief

 De postbode smijt een grote enveloppe door de deur. Noob gaat kijken, de brief is verzegeld. Er staat geen naam op van wie de brief komt. Noob veegt de sneeuw van de brief af en maakt het open.
‘Beste jongeman. Jij bent geselecteerd om mijn huisdieren te komen verzorgen!’
Huh? Zijn er selecties om iemands huisdier te komen verzorgen? Noob leest verder.
‘Het zijn er 12 en niet van de kleinste soort. Ze zien er mooi uit en stinken niet. Ze moeten een goede verzorging krijgen en aangezien jij verzorger bent, kom jij daar voor in aanmerking. Audities zijn 15 december. Op 17 december volgt de uitslag.’

Noob draait met zijn ogen, zeker weer zo een flauwe grap van Noob. Noob gaat boos naar Noob en vraagt of die brief van haar komt. Noob weet van niks. Het moet dus van iemand anders komen... Maar er zijn niet zoveel mensen die weten dat hij dierenverzorger is?!
‘Het zijn mooie bruine dieren en ze willen graag een leuke warme stal! Tot zo! Onderaan deze brief nog een foto van mij en mijn huisdieren!’

Noob bestudeert de foto en voor hij het zelf nog maar door heeft, neemt hij een besluit: hij gaat 15 december auditie doen.

 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij kan pixelen als de beste! Hij maakt badges en is heel vriendelijk tegen anderen. Je kan altijd meer info vragen aan Louay over zijn badges die hij pixelt. Je kan zelfs een eigen badge laten maken! Die geweldige pixelaar is niemand minder dan... OfficialLouayGefeliciteerd Louay met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan! 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 18-12 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

 

Bij een Advent, hoort een Kerstopdracht! De opdracht luidt: maak een foto in je Kerstpak in de ‘Kerst ontvangstruimte 2018’, voor de tijd om is. De opdracht gaat door tot 21 december. Je moet gewoon een leuke originele foto maken in die kamer in je Kerstoutfit. De origineelste foto wint! Er vallen 10 eventpunten te winnen. Stuur het naar [email protected]

Onze Reporter van dienst heeft weer een hele leuke Kerstfilm gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. De vorige keren waren het series. Nu is het een fantastische film! De film heet

The Christmas Chronicles, hopelijk genieten jullie ervan. De film is 7+, dus jullie kunnen vast allemaal kijken. De speelduur is 1u44.

Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om Kerstmis te redden met de Kerstman die zegt waar het op staat.

 

Lijkt jou dit een leuke film? Klik hier om de trailer te bekijken

 

 

Uitzonderlijk een nieuwe Tekenwedstrijd! Een uitzonderlijk thema: Kerst. Hopelijk krijgen we veel tekeningen binnen, want je kan er 5 diamanten mee winnen! Als je meedoet, is er een kans dat er niet zo heel veel concurrenten zullen zijn. Want de vorige wedstrijden waren er ook niet zoveel. Doe gewoon je best! Dan maak je nog meer kans om te winnen.

 

 

 

Kerstmoppen… De Kerstman zal het niet fijn vinden dat we om hem lachen, maar wat moet dat moet! Lach lekker mee met deze moppen, maar zorg zeker dat Sinterklaas of andere kennissen van de Kerstman het niet horen. De Kerstman mag het niet te weten komen!

 

 

De Kerstman staat bij een bushalte:

‘Meneer, heeft u een windje gelaten?’ Waarop de man antwoordt: ‘Ja natuurlijk! Dacht u dat ik altijd zo stonk?’

Een man wordt beschuldigd van diefstal en moet voor de rechter komen. Rechter: ‘Hoe komt u aan al die nieuwe kerstspullen?’ Verdachte: ‘Ik heb heel vroeg kerstinkopen gedaan, edelachtbare!’ Rechter: ‘Hoe vroeg dan?’ Verdachte: ‘Een uur voordat de winkel openging!’
Goed gelachen? Daarvoor wordt je beloond. Wacht maar af tot Kerst!

Onze reporter won een ‘meet-and-greet’ met de Kerstman. Dat kwam heel goed uit, omdat wij een Advent gepland hebben. Hij mocht voor onze Noob Advent een interview doen. 

‘Dag Kerstman, hoe gaat het met u?’

 Goh, wat een vraag! Drukdrukdruk. Mijn rendieren staan al klaar voor een lange tocht. Mijn slee is ook al gepoetst, maar de tocht zelf wordt heel lang. (lacht) Er zijn namelijk meer kindjes dan ooit die verlanglijstjes opstuurden.

‘Wij hoorden dat u een nieuwe slee heeft, klopt dat?’
Nou ja, een beetje… Sinterklaas is even langs geweest, omdat ik flink was afgelopen jaar. Ik kreeg een ticket voor een pimpbeurs. Op die beurs heeft een professional mijn slee zo goed als nieuw gemaakt.

‘Dat is fijn, was jij in 2017 ook flink?’

 Ehm, komt dit interview online te staan? [Reporter: ‘Nee, hoor. Wees maar gewoon eerlijk.’ (liegt)]

 Oh, dan kan ik het wel vertellen. Eigenlijk ben ik niet zo heel flink geweest. Ik heb maar 1/10 van de kinderen een cadeautje gegeven. In het begin van het jaar heb ik zelfs mijn medewerkers voorgelogen. Maar dit blijft tussen ons, hé! (kijkt hopeloos)

‘Tuurlijk, wat is het ergste dat je ooit hebt gedaan?’

Eigenlijk heb ik buiten dat geval in 2017 niks fout gedaan… Behalve die keer in het snoepwinkeltje van de nicht van de kleindochter van de oma van de bakker in de straat een kilometer van hier. Maar iedereen doet dat toch wel eens, iets stelen in een snoepwinkeltje? Ik heb gewoon 500 euro gepakt uit de kassa…

‘Dankjewel dat u dit met ons wilde delen!’

ONS? Wat bedoel je daarmee? Het ging toch tussen ons blijven?

‘Oh, ik heb me gewoon versproken… (liegt)’

Ik hoop het voor jou…

-------------------

Deze Advent zit er jammer genoeg op. Hopelijk komen we volgende keer terug met meer leden.

Het Reportteam
Sanne, Annelien, Jan-Willem, Pierre, Loïs en Cheyenne

P.S. Nog een extraatje, raad het woord!
        

   Laat het hieronder weten in de reacties,
 wie het eerste stuurt krijgt 5 eventpunten.

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 12

Fijne Kerst! ????RE: Noobtimes 12

Zo hier heb ik een tijdje opgewacht heb ervan genoten SmileyRE: Noobtimes 12

Wederom weer super leuk!

Advertenties