Noobtimes 13!

Noobtimes 13!?!?!? lees snel verder voor leuke weetjes

Aha, wie zie ik daar? Wacht even, ik neem mijn bril erbij! Hebbes: onze geliefde Noobs. Speur mee naar Noob & Noob, kijk mee naar Netflix, solliciteer voor onze teams, doe mee aan wedstrijden, lees verhalen en ontdek de Noob van de Week + een nieuwe column!! Lees verder voor meer informatie.

https://www.mupload.nl/img/3fk7hj5zviole.pngDe Noob Times staat weer klaar voor jullie! Alvast een fijne Kerst toegewenst en een gelukkig Nieuwjaar/Oud- en Nieuw!

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Bugteam sollicitatie

Wil jij Noobhotel verbeteren en ben jij graag bezig? Dan is dit team wat voor jou! Er zjn namelijk altijd wel wat buggs. Je kan lid worden door te solliciteren. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar [email protected]

 

Collumns 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘zij’ en ze is altijd vriendelijk tegen iedereen... Ze haat niemand en ongeveer iedereen ziet haar graag komen. De persoon waarover wij het hebben is natuurlijk... rubke000Gefeliciteerd rubke000 met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan! Als jij nog een Noob zou in gedachten zou hebben, die echt wel een extraatje verdient: stuur een berichtje naar [email protected] en laat ook in die mail weten waarom je die persoon zo fantastisch vindt!

 

 

 

 

https://www.mupload.nl/img/lel7fywq6zt42.pngEen nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden...

 

Frank & Frenk zijn op weg in hun onzichtbare automobiel. De fabriek is een eindje verderop in de ‘Rookstraat’ vernoemd naar de oude, verlaten fabriek. Frenk is onzeker. Hij weet niet of zijn tweelingbroer wel gelijk heeft. Misschien is het gewoon een fout, voor de keren dat hun pod een fout maakte. Ze gaan de ijzeren poort door en doen de automobiel op slot. Het is een redelijk oude auto. Ze stappen uit de auto en gaan door de krakende ingang. ‘Wat komen jullie hier doen?’, een stem die vervaarlijk dichtbij klinkt.

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet The Shanara Chronicles, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat: 

De Ellcrysboom laat Amberle een gevaarlijke beproeving ondergaan. Eretria is door haar listen kwetsbaar voor een slimme aanval van het Wisselkind.
 

https://www.mupload.nl/img/i8bf37d8hoo03.pngAangezien er een grote afwezigheid is bij een aantal leden in ons team, hebben we ook deze column niet kunnen maken. Het spijt ons. Daarom willen we jullie vragen of jullie zin hebben om ons team te versterken! Dit kan door te solliciteren (zie het begin van dit nieuwsbericht).

 

 

 

https://www.mupload.nl/img/u830fieayjg.pngGeen roddel ;) Die is eigenlijk al een beetje vorige keer geweest in de Noob Advent bij de Kerstman.


Tot slot een leuke cliffhanger. Het vervolg van ‘A friendship to kill for’ komt misschien in de volgende Noob Times, alleen als we minstens 1 reactie hebben dat jullie een vervolg willen. We hebben nu een ander tussendoortje. Als jullie het spannend vonden, moeten jullie het maar laten weten in de reacties!

 

Kidnapped (deel 1: ontvoerd)

Ik lig op het oude bed in het midden van de lege kamer en hoor het geronk van een auto in de verte. 'Zouden ze me dan eindelijk komen halen?', vroeg ik me af. Mijn laatste beetje hoop vloeit weg als het na twee minuten weer doodstil is. Stil... Veel te stil voor mij... Was ik nog maar gewoon thuis, waar alles gewoon was...

Kidnapped (deel 2: in gedachten)
'Emma? Kom je naar beneden, het eten is klaar!', riep mijn moeder van beneden. Haar vertrouwde stem, waar ik geërgerd 'Jahaa!' naar had geschreeuwd. Oh, wat ik er wel niet voor over had om haar stem weer te horen roepen.. Vlak na het eten hadden we ruzie gekregen en het was flink uit de hand gelopen. Ik was woest naar buiten gerend en had keihard 'Tot nooit meer' geroepen. En toen gebeurde het, toen kwam die enge man uit de buurt, waar we allemaal bang voor waren de voordeur uit. Het was al wat schemerig, dus ik sprong snel achter een paar tonnen, in de hoop dat hij me niet gezien zou hebben. Maar wel dus, hij had me gezien..


Nieuwe column, jaja: Eventlog!!
Nog even aanhalen: het spijt ons, dat we de laatste tijd minder columns hebben. We zouden jullie echt willen vragen of jullie ons willen helpen door te solliciteren. Dan doorga je eerst nog een korte proefperiode en bepalen we of je een plaatsje verdient bij ons.


Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 13!

Nice noobtimes hoooooorrrRE: Noobtimes 13!

Leipe noobtimes weer!RE: Noobtimes 13!

Heb er weer van genoten Smiley

Advertenties