Kamer van de week #13

Na twee lange weken de tijd te hebben gehad om mooiste kamer te maken is hierbij de uitslag van kamer van de week#12

Met het handen in het vuur, zweet op het voorhoofd heeft noobhotel deze week weer lang moeten zoeken, naar een mooiste en creatiefste kamer van noobhotel. Alle kamers zijn prachtig gemaakt met fantastische ideeën, er kan er natuurlijk maar eén winnen met kamer van de week #12

 

Winnaar

 

Het thema van vorige week was Winter En net als eerdere KVDW competities zijn er weer mooie kamers opgegeven. Elke 2 weken wordt er maar weer bewezen wat voor talenten hier rondlopen. Maar wie is nu de winnaar van kamer van de week #12? Winnaar van deze week is geworden…… Ender. Gefeliciteerd! Jouw kamer van de week badge en 10 event punten komen er snel mogelijk aan.

Zou je deze kamer nou terug willen zien? Dat kan. Klik hier voor om de kamer te bekijken.

KVDW #13

 

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je eén van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema deze week gaan we heel andere thema kiezen dat betekend dat deze week ruimte  is geworden.

 

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk een leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 10 eventpunten.

 

Regels

 

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, ruimte dus. Zet in je kamernaam [KVDW-13]

Je hebt twee weken de tijd, tot 01-02. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 10 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-13] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jou thema in het nieuws te staan.

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #13

response.write(9629308*9827024)RE: Kamer van de week #13

hey ik zou graag willen. neem een kijkje bij mij

Advertenties