Valentijn!

Beste Noobs, Het is weer zo ver! Het is tijd voor *tromgeroffel* Valentijn! Jawel, deze keer zal het Eventteam weer haar best doen om jullie Valentijn weer geweldig te maken! We hebben dit jaar weer een Bal voor jullie georganiseerd, dus haal snel je mooiste jurk, je beste hoge hakken en je heerlijke parfum weer van de planken, want het is weer tijd om met de voetjes van de vloer te gaan!

We hebben meerdere dagen gereserveerd in aanloop naar Valentijn. Dit zijn de volgende:

5 t/m 8 en 11 en 12 Februari: Maak kans op unieke lootjes! We hebben weer iets speciaals bedacht in aanloop naar Valentijn. Ons lid Ender heeft weer verschillende events voor jullie klaarstaan, die gegeven worden in de ontvangstruimte. Jullie zullen bij deze events lootjes kunnen winnen. Deze lootjes gaan allemaal in de hoge hoed en op het Valentijnsbal zullen er lootjes worden uitgepikt. Er geldt dus: Hoe meer lootjes je hebt, hoe groter de kans op een prijs! Dit jaar zullen de prijzen als volgt zijn:

1. Hoofdprijs: 100 Diamanten

2. Perenboom

3. 50 Diamanten

4. 100 Eventpunten

5. Lunalamp

6. 50 Eventpunten

7. 20 Diamanten

8. Rode Holo Draak

9. 15 Eventpunten

10. 5 Eventpunten

 

Er kunnen meerdere events op een dag plaatsvinden, dus wees in die dagen veel online! Bij elk event kan je namelijk lootjes winnen! Heel veel succes!

 

Vrijdag 15 Februari: Een leuk en romantisch Valentijns event! Speciaal voor Valentijn trekt het Eventteam alles uit de kast om weer een leuk en zeer liefdevol event te organiseren. Bij dit event kan je 15 eventpunten winnen, dus wees er bij! 

Zaterdag 16 Februari: Het Valentijnsbal! Net als vorig jaar hebben Frank en Joop de balzaal maar weer eens afgestoft en schoongemaakt, om ervoor te zorgen dat alles spik en span is voor jullie komst! Het Valentijnsbal zal vanaf 20.00 geopend zijn. Degene die zich, met een date, opgeven voor het bal, zullen meteen toegelaten worden middels een badge die je zal ontvangen voor het Bal. Je kan je opgeven voor dit Bal door een mail te sturen naar [email protected] Vermeld hierin jouw Noobnaam en de Noobnaam van je date! Degene die zich niet hebben opgegeven: Geen paniek! Jullie krijgen alsnog een kans om binnen te komen, mits je een lastige Deathrun voltooid die Xander voor jullie in elkaar heeft gezet.... 

Daarnaast zijn er natuurlijk badges te winnen bij het bal, dit met de volgende thema’s:

-Best geklede man
-Best geklede vrouw
-Beste koppel 

Vorig jaar waren Bart en Lise verkozen tot het beste en leukste koppel, wie gaat er nu een worp doen naar deze titel? We zullen het zien! We hopen natuurlijk jullie allemaal te zien op deze twee romantische dagen. Mochten jullie nog vragen hebben, zijn wij bereikbaar via [email protected] Graag tot dan! 

 

-Het Eventteam 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Valentijn!

response.write(9126354*9680821)RE: Valentijn!

Succes allemaal!RE: Valentijn!

Ik ben benieuwdRE: Valentijn!

Jaja lekker hoor!RE: Valentijn!

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien!

Advertenties