Kamer van de week #15

We zijn er weer met nieuwe kamer van de week! Kijk snel verder wie de winnaar is!

We mogen weer verder met de volgende thema maar we hebben slecht nieuws kamer van de week #14.. de uitslag is er deze week niet. Er zijn er helaas te weinig kamers opgegeven. Maar we gaan wel weer door naar de volgende kamer van de week lees snel verder!!.

 

 KVDW #15

Bij de vorige kvdw is er helaas geen uitslag maar we hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema. Deze week gaan we over naar stad. Dat betekend dat deze week het thema Lente  is geworden.

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 5 eventpunten.

 

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Lente dus. Zet in je kamernaam [KVDW-15]

Je hebt twee weken de tijd, tot 29-03. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-15] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jouw thema in het nieuws te staan.

 

LET OP

De kamer van de week kun je insturen tot 29-03. Dit betekend NIET dat de uitslag ook al online komt!  Wij zetten de zondag/maandag  aansluitend op de vrijdag de uitslag erop dit zodat wij jullie mooie kamers rustig kunnen beoordelen!

                                                                                                                              

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #15

response.write(9066745*9405132)RE: Kamer van de week #15

Hebben we tot 29 maart maar dan ben ik jarig lol maar veek suc6 iedereen.... Greetz X.

Advertenties