Kamer van de week #16

Met mooie zonnige dag is er ook nog nieuwe kamer van de week aanwezig. Lees snel verder

 

Met het handen in het vuur, zweet op het voorhoofd heeft Noobhotel deze week weer lang moeten zoeken, naar een mooiste en creatiefste kamer van Noobhotel. Alle kamers zijn prachtig gemaakt met fantastische ideeën maar kan er natuurlijk maar eén winnen met kamer van de week #15

Winnaar

Het thema die wij vorige week hadden was het thema lente. Net als vorige KVDW competities zijn er weer mooie kamers gemaakt. Elke 2 weken word er steeds bewezen hoe goed de spelers van Noobhotel  kunnen bouwen. Daarom is ook super leuk om kamer van de week te hebben op noobhotel. Maar we gaan verder met KVDW want wie is er eigenlijk de winnaar van deze kamer van de week? Dat gaan we je nu vertellen winnaar van deze week is geworden trommelgroffel’
Jaden.
Jaden van harte gefeliciteerd jij wint het kamer van de week#15 jou badge en 5 eventpunten komen er snel mogelijk eraan.

 

Zou je deze kamer van jaden willen zien? Klik hier om het te bekijken.

KVDW #16

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd de grote zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je eén van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk weer een nieuwe kamer van de week thema deze week gaan we heel andere thema kiezen dat betekend dat deze  kamer van de week#16  ziekenhuis is geworden.

Als winnaar van de kamer van de week krijg je ook natuurlijk leuke prijs dat is namelijk leuke kvdw badge met 10 eventpunten.

LET OP

 

De kamer van de week kun je insturen tot 12-4. Dit betekend NIET dat de uitslag ook al online komt!  Wij zetten de zondag/maandag  aansluitend op de vrijdag de uitslag erop dit zodat wij jullie mooie kamers rustig kunnen beoordelen!

 

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, ziekenhuis dus. Zet in je kamernaam [KVDW-16]

Je hebt twee weken de tijd, tot 12-04. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 10 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-16] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 

Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jou thema in het nieuws te staan.

 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #16

response.write(9482681*9743945)RE: Kamer van de week #16

Gefeliciteerd Jaden.!RE: Kamer van de week #16

hoop dat ik win jes

Advertenties