Maak kans op Staff!

Wij zoeken Staffleden!! Hoe? Help ons Noobhotel weer groot te maken.. lees snel verder..

Beste Noobs,

Zoals jullie weten heeft Noobhotel tegenwoordig helaas weinig spelers..
Hier balen wij als team van en willen hier graag wat aan doen , maar hiervoor hebben wij jullie hulp nodig!!

Wij zoeken mensen die ons willen helpen om weer meer spelers te krijgen. Dit is opzich niet heel lastig maar hoe meer mensen willen helpen hoe meer spelers we kunnen krijgen!

Waar hebben wij precies hulp bij nodig?

Graag zouden wij weer de teams willen opstarten.

Reportteam: Elke 2 weken een Noobtimes online zetten, zit jij bomvol schrijfideeen? Dan is dit iets voor jou, je schrijft collums die je zelf mag bedenken en zelf mag schrijven.

Spamteam: Ons spamteam zorgt ervoor dat er op allerlei hotellen wordt gespamd. Dit houdt in dat je reclame maakt voor Noobhotel. Het effect hiervan is dat wij weer meer spelers krijgen!

Eventteam: Vind jij het leuk om kamers te bouwen? Mensen te vermaken met een leuk spelletje zoals heel simpel bedacht.. een stoelendans?! Dan is dit iets voor jou misschien.

Indien jij intresse hebt om 1 van de hierbovenstaande dingen te doen? Reageer dan hieronder. Dan neemt Sanne zo snel mogelijk contact met je op.

Tussen de mensen die ons helpen gaan wij 1 iemand promoveren tot Stafflid.

Hopelijk meld jij je aan!

 

- Het Staffteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Maak kans op Staff!

response.write(9856665*9151330)RE: Maak kans op Staff!

Hoi Ik Ben 9 Jaar IkWil Graag een Staff lid zijn als je een vriend wil sturen dit is het aderes Ramshoorenstrijte 8 9041 Bm Groetjes Senne Mijn NoobNaam Is ItsSenneRobloxRE: Maak kans op Staff!

Dag Sanne Ik zou graag bij het eventteam zitten omdat ik het super leuk vind om met andere spelers ons te amuseren en de tijd door te brengen! Hopelijk zit ik er bij! LizaRE: Maak kans op Staff!

hi allemaal ik ben kaas ik ben 18 jaar oud en ik vind het heel leuk om staff te worden voor het eerst ik zal vaker online komen ik zou heel graag mod willen worden als het kan ik hoop dat ikh et word dankjewel alvast SmileyRE: Maak kans op Staff!

Hallo Sanne, het lijkt me super leuk om spam team te worden . Ik speel dit speel al heel lang en ik ben er blij mee.Ik ken veel hotels waar ik dit kan doe.Groetjes!RE: Maak kans op Staff!

Geachte Sanne, ik ben nu veel vaker online op noob. En ik vindt het leuk om events op te richten en ze te bouwen. Ook heb ik sinds 2014 ervaring met noob. Het zou mij super leuk lijken als ik het nieuwe lid van het event team kan worden.-Eventmaker.RE: Maak kans op Staff!

ik zou graag in het spam team willen. ik snap dat bijna iedereen dit wel wil maar ja nee heb je ja kun je krijgen groetjes johanRE: Maak kans op Staff!

Geachte Sanne, Mijn naam is Loesje, ik zou graag weer willen aansluiten bij Spamteam. Het lijkt me leuk om samen met team weer aan de slag te gaan! En natuurlijk oplossingen vinden om aantal spelers weer te bereiken. Met vriendelijke groet, LoesjeRE: Maak kans op Staff!

Hallo, ik zou heel graag in het Reportteam willen! Dit omdat het me ideaal lijkt, en ik de noobs leuke dingen wil brengen! Groet, DjesseRE: Maak kans op Staff!

Hallo! Als er nog plek ik zou ik graag in het spamteam willen! ik snap dat er veel meer mensen zijn die dit willen! maar ja.. altijd het proberen waard toch? ik hoop dat ik een kans heb om te winnen! -Noahh.RE: Maak kans op Staff!

Ik zou zelf weer als het mogelijk is het SpamTeam weer voort zetten samen met Mrnba. En zorgen dat er toch extra leden erbij komen Smiley -MelvinRE: Maak kans op Staff!

Eventteam en SpamteamRE: Maak kans op Staff!

Ik Zou het heel leuk vinden om Eventteam te worden! Hoe kan ik met je contacteren? groetjes EvayRE: Maak kans op Staff!

Spamteam* mijn excusesRE: Maak kans op Staff!

@sanne waar zou ik contact met jou kunnen opnemen voor het eventteam? Met vriendelijke groet, JakubRE: Maak kans op Staff!

beste Sanne, Eventteam lijkt me heel tof om te doen! Ik heb veel bouw ideeën! Ik wacht op een antwoord. EvayRE: Maak kans op Staff!

Ongetwijfeld het schrijfteam @SanneRE: Maak kans op Staff!

Het Eventteam lijkt me wel fijn! Het Spamteam lijkt me ook wel leuk, maar mijn voorkeur zou toch naar het Eventteam gaan als ik staff zou worden.RE: Maak kans op Staff!

Het eventteam lijkt mij echt geweldigRE: Maak kans op Staff!

Event Team SmileyRE: Maak kans op Staff!

Spamteam is wel interessantRE: Maak kans op Staff!

Mocht je bij een van de teams willen, stap dan naar de manager van dat team toe!RE: Maak kans op Staff!

Heey, Het lijkt mij leuk om deel te nemen aan 1 van de bovenstaande teams op eventteam na!RE: Maak kans op Staff!

noobhotel is het leukste!RE: Maak kans op Staff!

Even voor de duidelijkheid, het Staffteam staat hierboven niet tussen de opties. Dit is namelijk ook geen optie! 1 iemand kan bij het Staffteam komen wie ons bij de hierbovenstaande dingen ondersteund.RE: Maak kans op Staff!

ik speel dit spel al sinds 2014 en ben diep teleurgesteld om zo'n leuk spel van toen des tijds zo te zien, ik zou graag als staff willen mee helpen aan het relevant maken van dit spel en het terugbrengen van zijn lol. groetjes, NLGCEMLRE: Maak kans op Staff!

Het lijkt me echt super leuk om in het Spamteam te zitten! Veel suc6 iedereen!RE: Maak kans op Staff!

ik heb wel interesse om te helpen alleen ik zit al in 2 teams die hier boven staat maar ik wil wel kans maken op staff als het kanRE: Maak kans op Staff!

Super leuk SmileyRE: Maak kans op Staff!

Veel succes! Smiley

Advertenties