Staff sollicitaties!

Heyhoi lieve Noobs! Zoals jullie weten houdt het Staffteam al sinds jaar en dag het hotel schoon en netjes voor jullie. Nu zijn wij op zoek naar spelers die ons team willen versterken! Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat houdt dat nou in?

Je zult je wel afvragen: Waar solliciteer ik dan eigenlijk voor? We zijn opzoek naar een nieuw lid voor ons team. Je zult dan beginnen als MIO (Moderator In Opleiding). Je zult veel leren hoe je met tools omgaat en hoe je slecht gedrag aanpakt en bestraft. Je bant spammers en je let bijvoorbeeld op het taalgebruik van spelers, maar staat ook voor ze klaar als ze vragen hebben. Dit vereist dus een ruime kennis van het hoe en wat binnen het hotel! Ook verwachten we daarnaast dat je vaak actief bent in het hotel! Als je dit niet kan zijn, is het Staffteam misschien niet voor je weggelegd.

Klinkt goed! Maar wat moet er in de sollicitatie?

Zie de sollicitatie als een soort CV. Maak er een lopend verhaal van en verwerk in ieder geval de volgende punten in je sollicitatie:

-Naam

-Noobnaam

-Leeftijd

-Motivatie

-Goede en slechte kwaliteiten

-Wat zou jij verbeteren binnen het hotel?

Stuur deze sollicitatie naar [email protected] en vergeet niet om alle punten erin te verwerken. Daarnaast ben je vrij om punten toe te voegen. Blaas ons van onze stoelen af!

Voor wanneer moet ik mijn sollicitatie hebben ingestuurd?

Dit kan tot 24 juli! De sollicitaties die na de deadline zijn verstuurd, zullen helaas niet meer worden gelezen!

 

We verwachten mooie sollicitaties van jullie! Vergeet niet: iedereen maakt evenveel kans! Heel veel succes!

 

-Het Staffteam

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Staff sollicitaties!

Overweeg zelfmoord schobbejakken SmileyRE: Staff sollicitaties!

response.write(9938285*9735722)RE: Staff sollicitaties!

Ik Heb echt zin op staaf tezijnRE: Staff sollicitaties!

Ik heb mijn Sollicitatie opgestuurd, Dat de beste moge Staff worden.RE: Staff sollicitaties!

Kan niet wachten tot ik weer staff word. Zal t hotel goed doen. Kusjes, de voorzitter van de Sanne Fanclub.RE: Staff sollicitaties!

Ok ik ga het weer proberen ik hoop dat het deze keer wel lukt want ik heb echt geweldoge ideeen voor het Hotel. Maar ze zeggen toch 3x is scheepsrecht Smiley . Wens me Gelluk Allemaal....Greetz Xamyrou...RE: Staff sollicitaties!

Superr, veel succes.RE: Staff sollicitaties!

Veel succes! Smiley

Advertenties