Nieuws en meer!

5 extra belcredits verdienen? Weten wie onze nieuwe MIO is en meer?! Lees snel verder...

Beste Noobs,

 

Het Staffteam

 

Allereerst verwelkomen wij Mikey terug als onze Technische Manager! Mikey gaat het hotel bijhouden van updates en gaat ervoor zorgen dat Noobhotel spik en span blijft!

Sanne is onze nieuwe Hotelmanager, zij vervangt de taken over het hotel in het algemeen. Denk  hieraan wat moet er gebeuren, wat missen wij in het hotel? Heb je tips of ideeën? Mail het dan naar [email protected]!

Ook verwelkomen wij Anoushka in ons Staffteam! Na alle vele sollicitaties kon er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn. Anoushka  is vanaf heden een Moderator in opleiding en wensen haar veel plezier in het staffteam!

En nee, Angelo is niet compleet weg! Angelo staat alleen niet meer in onze Stafflijst. Wees niet bang Angelo blijft altijd bij ons

 

Teams

Na alle veranderingen in het Staffteam zijn er natuurlijk ook een paar veranderingen geweest in de overige teams.
’t Staffteam heeft managers aangewezen voor de overige teams en zij zullen de teams oppakken.

 

Eventteam: Lijkt het je leuk om te bouwen? Mensen te vermaken met een event?! Dan is dit wat voor jou, jij bent verantwoordelijk voor het vermaak qua alle spelletjes in Noobhotel. Mensen kunnen door jouw event eventpunten winnen! Is dit wat voor jou? zet hieronder dat je graag bij het eventteam wilt en dan neemt Ruben zo snel mogelijk contact met je op!

Reportteam: Schrijven, schrijven, schrijven… Je zit vol met verhalen over wie de Noob van de week kan zijn? Een prachtige horoscoop of je bent een netflix fan en weet de perfecte serie/film?! Dan is het Reportteam wat voor jou! Jij schrijft elke 2 weken een collum en deze komen in onze welbekende Noobtimes! Is dit wat voor jou? Zet hieronder dat je graag bij het Reporttemam wilt en dan neemt Luca zo snel mogelijk contact met je op!

Spamteam: “Kom snel naar Noobhotel!” Is dat je motto en wil jij graag helpen om spelers naar Noobhotel te werven? Vind je het leuk om een groot Spamevent te organiseren waar mensen ook prijzen kunnen verdienen met de aantal online leden? Dat is dit misschien wel iets voor jou! Zet hieronder dat je graag bij het Spamteam wilt en dan neemt Mrnba zo snel mogelijk contact met je op!

Bugteam: Vind jij bouwen heel leuk, maar kom je toch wel eens uit op een bug en wil je ons daarmee helpen? Dat is dit misschien wat voor jou! Wij zoeken mensen die elk meubel wilt uittesten om te kijken of deze functioneert zoals die hoort te functioren! Intresse? Zet hieronder dat je graag bij het Bugteam wilt en dan neemt idiosyncratisch zo snel mogelijk contact met je op!

 

Belcredits

Wij hebben sinds 31-07-19 een hele mooie actie!

Als je belt voor €1,30 krijg je in plaats van 25 bc 30!
Maar wij laten het hier niet bij! Bij een hogere aankoop krijg je meer gratis BC!

Lijst:

€1,30 = 25 Belcredits = 30
€3,12 = 60 Belcredits = 70
€6.24 = 120 Belcredits = 140
€10,00 = 250 Belcredits = 300

Dit wordt handmatig bijgevuld dus staat het er niet gelijk op!

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Nieuws en meer!

response.write(9460491*9682426)RE: Nieuws en meer!

Het lijkt me zeer leuk spam team, ik wil graag bij spamteam.RE: Nieuws en meer!

Ik wil bij staffteam groetjesRE: Nieuws en meer!

Haihoii!, Mijn bericht over het EventTeam staat nog bij het vorige bericht over dit, groeten EventMaker!RE: Nieuws en meer!

Ik wil wel bij het spamteam SmileyRE: Nieuws en meer!

Gefeliciteerd Anoushka!

Advertenties