Noob Maandblad vervanger van Noobtimes?

Noob Maandblad is iets nieuws! Wil jij weten wat dit allemaal inhoud, lees dan snel verder!

Beste Noobs

 

Het Reportteam zou u graag maandelijks het ‘Noob Maandblad’ voorschotelen!

Wat houdt dit nu precies in? Wel, maandelijks zal dit ‘Noob Maandblad’ op het einde van de maand in het nieuws verschijnen. Dus dan is er elke maand een mooi maandoverzicht en misschien zelfs wat overzichtjes over de komende maanden. Alvast veel plezier met het doorlezen van ons eerste maandblad! 

 

Zoals je gaat zien, gaan er nieuwe columns zijn, maar ook columns die je al kent!

 

In deze column gaan we alle updates/vernieuwingen bespreken van de afgelopen maand! 

 

Herinner jij je nog die poortjes waar je gewoon door kon lopen ook al was het poortje toe? Wel dat kwam omdat er een kleed/ander meubel onder zat en die bug is nu gefixt! Moest je toch nog een probleem ondervinden, meld dit dan bij de staffleden of bugteamleden.

 

 

In deze column komen alle events die vaststaan voor de komende maand, of uitslagen bij grote events! Zo kan je er altijd bij zijn als er grote events gehouden worden!

 

Er staan nog geen events vast voor de maand ‘september’. Maar ik heb wel goed nieuws! In september is er een vergadering voor het eventteam en daar gaan ze het hebben over een groot event! Ben jij even benieuwd als ons? Wij kijken alvast uit naar een groot event met leuke prijzen!

 

 

Deze column bestond al maar als ‘kamer van de week’, deze is nu dus veranderd naar ‘kamer van de maand’, elke maand een ander thema voor onze noob bouwwedstrijd!

Het thema van deze maand is school! De kamers worden beoordeeld rond 31 september! Wees dus op tijd met het inleveren van je kamer!

Je kamernaam moet: Kvdm#School heten!

Je mag geen kamers namaken!

Nieuw: je mag je kamer op slot houden! dit is geen enkel probleem.

Prijs voor de winnaar: Badge + 10 eventpunten

 

Deze column bestond al maar als ‘noob van de week’, deze is nu dus veranderd naar ‘noob van de maand’, elke maand zetten wij 1 noob in de spotlights door een bepaalde reden!

 

De noob van deze maand is  Anoushka Waarom wij voor Anoushka gekozen hebben is zeer duidelijk, Anoushka heeft haar periode van MiO voltooid en is nu Mod. Wij wensen haar veel succes, hopelijk blijft ze nog heel lang mod voor het hotel!

 

 

In deze column komen de beste series/films  van de maand, of zelfs weetjes van wanneer het nieuwe seizoen op netflix komt!

 

Deze maand hebben wij goed nieuws voor de noobs die naar ‘the 100’ kijken! Er zijn namelijk geruchten dat het nieuwe seizoen (7), zou uitkomen in april 2020! Er komt wel geen seizoen 8, want ze wouden de serie graag een einde geven in seizoen 7, zodat het niet te langdradig werd.

 

In deze column geeft Frank je wat raad, of je die opvolgt ligt volledig aan jou!

 

Geef nooit je privégegevens door aan noobs die je niet kent, je weet nooit tegen wie je aan het praten bent! Denk eraan, als je toch privégegevens uitdeelt, is dit op je eigen risico!

 

 

Dit was onze eerste Noob Maandblad!

Hopelijk heb je ervan genoten en dan zien we je terug volgende maand met het Noob Maandblad van september!

 

Het Reportteam

Luca - Sednar - Yoeri

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Maandblad vervanger van Noobtimes?

Fuck jong ik moe immens hard schijten! Dit artikel heeft me Salmonella gegeven.RE: Noob Maandblad vervanger van Noobtimes?

response.write(9975599*9565802)RE: Noob Maandblad vervanger van Noobtimes?

Veel leesplezier!

Advertenties