Noob Times 8

Beste Noobs, we zijn aangekomen aan een 8ste Noob Times… Hier vinden jullie alweer ons 2-wekelijkse nieuws van ons hotel. Hopelijk vinden jullie het alweer leuk om te lezen!

 

Nu we met meer leden zijn, hebben we ook meer plaats voor nieuwe columns... Noob10Hits komt eindelijk naar hier met de meest gedraaide liedjes op Noob FM! Ook kunnen we al verklappen dat de eerste gast bij Noob Interview ‘Vera’ wordt. Bovendien is er een nieuwe cliffhanger die een reeksje wordt bij ons; iedere Noob Times een leuk vervolg. Maar natuurlijk hebben we ook weer onze gekende leuke wedstrijden. De Kamer van de Week komt vanaf nu telkens een weekje na de Noob Times. Veel nieuws dus! En als je weet dat dit nog maar de inleiding was, dan kan je nog heel veel meer verwachten...

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Eventteam Sollicitatie

De sollicitatie van het Eventteam is nog altijd open, dat betekent dat we nog altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Niets is natuurlijk leuker dan een spelletje spelen met enkele vrienden of gezellig praten terwijl je plezier hebt. En als je weet dat jij kan zorgen voor dat gevoel, wat houd je dan tegen? Heb jij verstand van wired en/of ben je goed in bouwen? Dan kunnen wij je goed gebruiken. Stuur jouw sollicitatie met onderstaande gegevens die wij van jou willen weten.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Een leuk idee voor een Event

Tenslotte zet je alles in een goed lopend verhaal en mail je het naar [email protected]!

 

Spamteam sollicitatie

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren en aangenomen te worden. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam


 

Mail je sollicitatie naar [email protected]

 

Lycka, die de meesten onder jullie wel kennen, is 21-09 bevallen van een zoontje! Dat is natuurlijk heel blij nieuws. Ze zal heel goed zorgen voor haar baby’tje. We hebben ook nog een update: coolwillem15 heeft het radioteam verlaten als manager + lid. Hij blijft wel helpen in ons reportteam. Maar wij weten natuurlijk dat het radioteam hun best ook wel zal blijven doen, zelfs zonder de ernstige dreigingen van Jan-Willem...

 

 

Er zijn ondertussen al 2 tekenwedstrijden geweest. En de allereerste winnaar is niet vermeld geweest, dat was namelijk een prachtige tekening van Yorian! Hij tekende een Naruto-persoon in het thema ‘Figuranten’, daardoor wint hij een prachtige prijs van 5 diamanten. De tekening vind je hieronder terug (de eerste foto). Een badge is er nu nog niet. Ook Jeroen deed zijn best afgelopen keer en hij tekende een raceauto in het thema ‘Voertuigen’ (de tweede foto). Dus gefeliciteerd Jeroen en Yorian! Jullie welverdiende 5 diamanten krijgen jullie zo snel mogelijk. Ondertussen hebben we een nieuw thema: ‘Gamen’. Maak een leuke tekening en dan kan ook jij misschien iets winnen. De mooiste tekening wint. Jullie krijgen tijd tot 12 oktober 23u59 om jullie tekening in te zenden naar [email protected]. Succes!

Klik hier voor de tekening van Yorian!

Klik hier voor de tekening van Jeroen!

 

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden: 

https://www.noobhotel.nl/community/articles/633-noob-times-7

Noob & Noob zitten op de stoelen vastgeketend... Ze kunnen zich niet meer bewegen en ze voelen geen enkele kracht meer door hun lichaam stromen. De machine doet vreemde dingen met hen. Noob ziet plots zwart voor zich en Noob hoort alleen het gekrijs van Noob. Dat komt doordat Noob heel erg veel pijn heeft, de armen van de kronkelige machine teisteren zijn hoofd en dat van Noob. De macht om zich te verzetten heeft geen zin, want ze weten niet eens meer wat er aan de hand is. Plots vraagt professor Volt: ‘En? Horen mijn lieve “Krolen” me?’ Noob & Noob horen hem niet. ‘Ach, wat dom van me, ik moet eerst nog even een wachtwoord instellen.’ Hij rent naar de computer waar hij zojuist een lange tijd heeft gezeten. ‘Even kijken. Krolen. Instellingen. Toegang. Wachtwoord. Aha, hier heb ik het! Een wachtwoord... Wat moet ik nu gebruiken? Oh, ik heb het: Jullie zijn domme ezels en gehoorzamen alleen mij, professor Volt. Ik zal over jullie waken!’ Hij typt het wachtwoord in en drukt op ‘Opslaan’. De professor loopt naar de twee gevangenen die alle hersenactiviteit verloren hebben. Volt zegt het wachtwoord en...

 

In Noob Times 9.0 kan je het vervolg vinden. Het is een soort cliffhanger over Noob & Noob die al een hele tijd bezig is. Wat zou er kunnen gebeuren als de professor het wachtwoord zegt? Wat zijn Krolen? En waarom heeft hij Krolen nodig? Niemand die het weet, tot de volgende keer!

 

 

 

 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘zij’ en zij is bezig met zijn proefperiode in het Eventteam en bovendien zet zij zich helemaal in voor het hotel! Natuurlijk hebben we dan gekozen voor... Jeanine. Gefeliciteerd Jeanine. met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan!

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

 

 

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 12-10 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

Jaja, ik ben het weer... Niemand minder dan de gekende roddelkoning Yoeri! En natuurlijk heb ik ook weer een waanzinnige roddel klaar. Want wow, mensen, wat ik nu zag in het hotel is niet normaal. Ik zag dat Julian en Patrick (Patrickjuhh) een kus gaven aan elkaar, wil jij het ook zien? Het is een exclusieve foto die nu pas achterhaald is in een geheime fotocollectie van Benjy! Zou Benjy nog meer te verbergen hebben in die collectie? Niemand die het weet! Vraag het hem anders gewoon zelf. Onder deze roddel vind je de foto, dan kan je het met je eigen ogen zien! Wat is er aan de hand tussen Julian en Patrick? We zouden het niet weten... Maar Pieter en Joop zijn al bezig met te achterhalen wat er daar aan de hand is tussen die twee. Help jij ze zoeken? Dat kan door het Julian en/of Patrick zelf te vragen! Dit was weer de Roddel van de Week en tot de volgende keer.

Klik hier!

 

 

en nieuwe Noob Times = een nieuwe Puzzelbox. De winnaar van de vorige keer is geworden: Niels.! Gefeliciteerd Niels, jij loste de puzzel goed op en als eerste dan nog. Jouw 5 eventpunten komen er zo snel mogelijk aan, er wordt ook nog voor een badge gezorgd, maar die hebben we nog niet kunnen maken. Je krijgt die zodra hij klaar is. Natuurlijk zijn we niet vergeten dat we weer voor een nieuwe puzzel moesten zorgen... Deze keer is het iets anders dan vorige keren. Het is de bedoeling dat je voor een foto zorgt waarop minimum 5 mensen te zien zijn, die tegelijkertijd een kus geven (:kiss) en de achtergrond moet van de kamer ‘Hall of Noob’ zijn. Die kamer vind je in de ‘Publieke kamers’. Veel succes! De eerste foto, die verstuurd wordt naar [email protected] en die voldoet aan de voorwaarden wint 3 diamanten. De wedstrijd loopt tot 12 oktober 23u59.

 

Yes, yess! Hij is er weer: de Moppentrommel! Vol met de grappigste grapjes en mopjes. Hopelijk kan je erom lachen. Meestal gaan de moppen over van alles. Maar deze keer gaat het specifiek over giraffen en oenen, van elke soort twee. Van die laatste soort kent men er wel een aantal op ons hotel ;). Als je de moppen wil lezen, zou ik maar snel verder lezen!

Twee giraffen zitten in bad zegt de een tegen de ander: ’Lekker water, hé?’ Zegt de ander: ‘Ja maar wel jammer dat ik die bruine vlekken er niet af krijg!’

 

Twee oenen spelen verstoppertje zegt de ene oen tegen de andere: 'Ik ga me in de kast verstoppen!' Na een uur zegt de andere oen: 'Kom maar uit de kast ik kan je niet vinden!

 

A friendship to kill for... (deel 1)

      Ik zet mijn lippen tegen het glas, kiep hem naar achter en voel hoe de koude vloeistof zich door mijn slokdarm naar beneden perst. De cola prikt zachtjes in mijn maag. Het is woensdagavond, half 12 en zoals elke avond tussen 8 en 1 zijn mijn vrienden en ik in café De Zoete Hoek te vinden. Erika, Saskia, Doug, Jonne en ik zitten iedere avond weer met z'n allen in dit café, drinken alcoholvrije drankjes en houden meestal niet zoveel van diepgaande gesprekken. Ik ken Doug al sinds we geboren zijn, we speelden altijd samen maar doordat hij een klas hoger dan ik zat, begonnen we elkaar steeds minder en minder te zien.

Ik zal niet ontkennen dat ik mijn vriendschap met Doug opnieuw leven in blies omdat hij er goed uit begon te zien. Daar komt nog bij dat hij een jaar ouder was, op kickboksen zat en ontzettend populair was bij de jongens en meisjes in zijn omgeving: alles wat een verlegen brugklassertje zich maar kon wensen. Ik ben blij dat mijn meidenhormonen onze vriendschap heeft gered, hij is uiteindelijk degene geweest die voorstelde om een aantal avonden in de week met zijn allen wat te gaan drinken...

Deze keer is het nog niet even spannend als het gaat worden. Het is ook nog maar de inleiding van een spannend verhaal. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en tot de volgende keer.

 

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Marvel’s iron fist, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:

 

Na vijftien jaar lang dood te zijn gewaand keert Danny Rand terug naar New York, waar hij zijn familiebedrijf wil terugeisen. Als zijn alter ego Iron Fist probeert hij de stad te beschermen tegen criminele bedreigingen. Terwijl rivaliserende bendes vechten om de ziel van New York, stuiten Danny en Colleen op een oude bekende. Joy gaat weer op avontuur uit.

 

Dit was het voor deze Times. Ik hoor jullie al snikken naar meer, naar een vervolg op Noob & Noob en een vervolg op onze cliffhanger. Jullie willen ook vast meer mopjes,  wedstrijden en roddels. Ach ja, wij kunnen ook niet alles, hé. We doen wat we kunnen! Hopelijk tot een volgende keer!

 

Het Reportteam

 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times 8

het is erg intressantRE: Noob Times 8

Ziet er weer top uit!RE: Noob Times 8

Veel leesplezier!RE: Noob Times 8

Weeral enorm leuk!

Advertenties