Noobtimes 14!

Noobtimes 14!! We zijn jullie niet vergeten en daarom hebben we ook weer deze keer een hele leuke krant klaarstaan. Lees snel verder!

Een nieuw jaar, nieuwe weetjes, nieuwe wedstrijden, nieuwe verhalen enzovoorts.

https://www.mupload.nl/img/3fk7hj5zviole.pngEen nieuw jaar, nieuwe weetjes, nieuwe wedstrijden, nieuwe verhalen enzovoorts.

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Bugteam sollicitatie

Wil jij Noobhotel verbeteren en ben jij graag bezig? Dan is dit team wat voor jou! Er zjn namelijk altijd wel wat buggs. Je kan lid worden door te solliciteren. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar
[email protected]

 

 

Columns 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij is weer helemaal terug in het hotel... Hij doet zijn best om het hotel (nog) fijnere plaats te maken. De persoon waarover wij het hebben is natuurlijk... EnderGefeliciteerd Ender met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan! 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij is weer helemaal terug in het hotel... Hij doet zijn best om het hotel (nog) fijnere plaats te maken. De persoon waarover wij het hebben is natuurlijk... EnderGefeliciteerd Ender met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan!

Als jij nog een Noob zou in gedachten zou hebben, die echt wel een extraatje verdient: stuur een berichtje naar [email protected] en laat ook in die mail weten waarom je die persoon zo fantastisch vindt!

https://www.mupload.nl/img/lel7fywq6zt42.png

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden...

 

Professor Volt wacht nog altijd op een antwoord. Hij dreigt om hen neer te schieten. Frank Frenk kijken om en zien de professor. ‘Op 3 vluchten we weg’, fluistert Frank. ‘1…’, professor Volt kijkt verbaasd en zegt: ‘Wat zei je?’ De jongens negeren de opmerking en gaan verder. ‘2…’ Professor Volt kijkt geïrriteerd. ‘3!!’ De jongens lopen weg naar hun auto, starten hem en rijden weg. ‘Verdorie, ik heb ze gemist!’, roept professor Volt uit. ‘Die gaan nu waarschijnlijk de politie verwittigen. Dit mag niet gebeuren.’ Met een vingerknip haalt hij Noob & Noob erbij. “Ik heb een opdrachtje voor jullie”, grijnst de professor.

 

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Marvel’s The Punisher, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Attentie! Attentie! De moppentrommel is er weer! Met weet te gekke moppen om te lezen! Dus ga maar weer lekker zitten, en lach je kapot!

Een man bij de dokter

Er komt een man bij de dokter. Hij zegt: ‘Dokter, ik heb het gevoel dat niemand luistert. Roept de dokter: ‘Volgende!’

Dronken man

Er zit een dronken man in de bus. Zegt de man tegen de vrouw voor zich: ‘Mevrouw....hik.....u bent....hik...echt heel.... hik...lelijk! Vrouw: ‘Ja maar u bent dronken!’ Man: ‘Ja, maar dat gaat morgen wel weer over.’

 Tot slot een leuke cliffhanger. Het vervolg van ‘A friendship to kill for’ komt misschien in de volgende Noob Times, alleen als we minstens 1 reactie hebben dat jullie een vervolg willen. We hebben nu een ander tussendoortje. Als jullie het spannend vonden, moeten jullie het maar laten weten in de reacties!

Kidnapped (deel 3: voetstappen)

Ik hoor de voetstappen, het knisperen van de blaadjes onder zijn voeten. 'Hij zal me toch niet vinden in dit donkere hoekje?', bid ik in stilte. Maar de voetstappen klinken dichterbij te komen, alsof hij weet dat ik hier zit. En op dat moment werd ik gepakt. En ik weet donders goed waarom.

Kidnapped (deel 4: het heden)

Ongerust zitten we aan de keukentafel, gisteren hebben we alle vriendinnen van Emma al gebeld, niets. Vannacht ook nog de politie gebeld, niets. Spoorloos. Vandaag zou de politie gaan zoeken, maar dat kan wel even duren.. 'Wat nu?', denk ik hardop. 'Robin?', vraag ik twijfelend aan mijn man. 'Wat nou als we haar zelf gaan zoeken?'. Hij geeft me een warme stevige knuffel en zegt: 'Dat heeft geen zin, weet je nog? Ze kan overal zitten en de politie..-'. 'Ja maar we kunnen toch niet hier blijven zitten?!',onderbreek ik hem, en ik laat hem los. 'We kunnen op z'n minst wel even een blokje om lopen.'. 'Ik vind het goed, pak jij even de portemonnee? Dan kunnen we meteen even langs de bakker.', reageert hij. Ja, de bakker, daar denkt hij nu aan, en ik rol met mijn ogen. Woest ruk ik mijn jas van de kapstok en storm naar buiten, precies zoals mijn dochter gisteravond ook had gedaan..

Er is een hele speciale eventweek!) Wil je de enquete invullen? Klik dan hier

Hopelijk hebben jullie ervan genoten!


-Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 14!

response.write(9246605*9781832)

Advertenties