Noobtimes #15

Noobtimes 15... Lees verder in dit krantje om de nieuwste weetjes en wedstrijden te ontdekken. Veel leesplezier!

Hopelijk was de eerste maand prettig van dit nieuwe jaar. Binnenkort komt alweer Valentijn aanbod! 

 

 

 

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Columns

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een mooie jongedame, ze is onlangs een bijna-volwassen 16-jarige geworden... Als je haar ziet kan een felicitatie geen kwaad, maar ze doet ook haar best in het Eventteam! Het hotel wordt een fijnere plek met deze gezellige dame. De persoon waarover wij het hebben is natuurlijk... Priscilla.! Gefeliciteerd Priscilla. met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan! 

 

Als jij, onze geliefde lezer, nog een Noob in gedachten zou hebben, die echt wel een extraatje verdient: stuur een berichtje naar [email protected] en laat ook in die mail weten waarom je die persoon zo fantastisch vindt!

 Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden...

Ongeduldig begint professor Volt uit te leggen dat onze vrienden Frank & Frenk moeten gevangennemen. Of ze nu dood of levend zijn, hij wil ze hebben. Noob Noob gaan direct op pad.

Ondertussen rijden Frank Frenk naar de politie. De politie vroeg naar het uiterlijk van de man en lieten posters afdrukken met ‘WANTED’ erop. Ze kenden de man, een tijdje geleden was hij ontsnapt uit een psychiatrisch ziekenhuis. De politie verheugt zich er al op om deze man op te sluiten en een flinke celstraf te geven... Maar eerst moeten ze hem natuurlijk vinden!

 

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Trollenjagers, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:

 

 

Jim probeert nader tot Claire te komen op een schoolreis naar het museum, maar ontdekt dat mevrouw Nomura, de curator van het museum, een verontrustend geheim heeft.

 

Let op! De moppentrommel is er weer! Met té gekke moppen om te lezen! Dus zit je in een sombere bui? Lees dan maar snel verder en lach je kapot! Veel lachplezier!

In de boom

 

Er zitten drie jongens in de boom. Nummer één zegt alleen maar: ‘Ja ja ja ja ja ja.’ Nummer twee zegt alleen maar: ‘Met mes en vork, met mes en vork!’ En nummer drie zegt alleen maar: ‘Olé, olé, olé!’ Dan komt er een agent aan en hij vraagt: ‘Hebben jullie iemand vermoord?’ Nummer één zegt: ‘Ja ja ja ja ja ja.’ De agent vraagt dan: ‘Hoe hebben jullie dat dan gedaan?’ Nummer twee zegt: ‘Met mes en vork, met mes en vork.’ ‘Oké,’ zegt de agent, ‘dan gaan jullie nu de gevangenis in!’ Zegt nummer drie: ‘Olé, olé, olé!’

 

Tot slot een leuke cliffhanger. Het vervolg van een tot nu toe 4-delig verhaal, maar vandaag kan daar wel een deeltje aan toegevoegd worden. Als jullie het spannend vonden, moeten jullie het maar laten weten in de reacties!

Kidnapped (deel 5: bij Emma)

Ik hoor weer voetstappen op de gang, de deurklink beweegt en daar staat hij, midden in de kamer. 'Vandaag zal je boeten voor je daden!', schreeuwt hij en dan is hij weer weg. Hij laat me vol twijfels en angst achter. Vol schuldgevoel, maar zo erg, zo erg was het toch niet? Ik vraag het me af, maar daar krijg ik niet lang de tijd voor, want ineens bedenk ik me iets anders.. Hij heeft de deur niet op slot gedaan! Ik onderneem meteen actie, ren naar de deur en... Ik stop! Wat als dit een val is? Wat zijn de gevolgen?

Wat als... Ik krijg niet meer tijd om na te denken, want ik hoorde gestommel van de zolder afkomen, en dan ga ik. Ik ren, en ren, en ik ren.. 'SHIT! De buitendeur zit op slot!!' Ik hoor hem de zoldertrap afkomen rennen. 'Snel, denk na Emma!', moedig ik mezelf aan, maar dat hielp niet. Dan zie ik hem, nog 1 trap en hij is bij me. En dan, op dat heilige moment, zie ik het sleutelkastje met maar 1 sleutel erin. Ik gris zo snel mogelijk de sleutel uit het kastje en begin te prutsen in het sleutelgat, hij is beneden... Drie stappen de hal door en hij is bij me. De deur is open, maar net toen ik wilde gaan rennen werd ik vastgegrepen. Het ging niet... Hij had me vast en ik gil de longen uit mijn lijf en toen liet hij me 

Er staan 2 eventweken voor de deur. Eén voor Valentijn: klik hier om de informatie hierover te verkrijgen. Begin maart is er weer een eventweek: Voor en door jou! De enquête kan niet meer ingevuld worden, want de stemmen zijn al reeds geteld. Hieruit is een top opgemaakt, van redelijk wat events. Hoogstwaarschijnlijk volgt hier nog een artikel over. Het artikel hierover vind je hier. Hopelijk komen jullie dan ook en genieten jullie van beide eventweken!

En dan nu - na een lange tijd van weggeweest - is NOOB CHARTS weer terug! We gaan voor jullie bij elke NoobTimes vanaf nu een splinternieuwe editie van top 10 van populair nummers weergeven. Dit keer staat Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat. Bizzey op nummer één met ‘Hij is van mij’.

 

1.     ^ Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat.Bizzey – Hij is van mij

2.     ^ Nielson – Ijskoud

3.     V Ava max – Sweet But Psycho

4.     V Panic! At The Disco – High Hopes

5.     = Mark Ronson feat: Miley cyrus – Nothing Breaks Like A Heart

6.     = Davina Michelle – Duurt Te Lang

7.     ^ Calvin Harris & Rag’n’Bone man – Giant

8.     = LadyGaga & Bradley Cooper – Shallow

9.     ^ Suzan & Freek – Als Het Avond Is

10.  v David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin – Say My Name

Dit was de top 10 van Noob10Hits – week 6. Wil jij graag weten wat de volgende keer de nieuwe top 10 hits zijn? Blijf dan zeker Noobchart volgen. 

 

 

Hopelijk genoten jullie ervan!
-Het Reportteam

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes #15

response.write(9760886*9854856)RE: Noobtimes #15

Weeral leuk!RE: Noobtimes #15

Veel leesplezier!

Advertenties