Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #8!

Met een lentegevoel, spring je zo weer de Noob Flitz in!

Inleiding

Deze week begint pas officieel de lente, maar dat hebben wij natuurlijk al lang al gevierd in de afgelopen NOOB FLITZ. Maar deze week hebben we een nieuwe NOOB FLITZ want morgen is het St. Patricksday! Het thema is, je raad het al: Happy St. Patrickday. Maar wat kan je in deze editie verwachten? We hebben ‘Het Geluid’ weer terug gehaald, een nieuwe STRIPZ en een nieuwe Noob en Noob!

 

NhReport

We waren jullie nog een verslag verschuldigd van OfficialKim’s event van vorige week, het verslag, gemaakt door Bart, vind je via deze link

Misschien heb je het al gezien, maar er is weer een nieuw ‘geluid’! Dus je kan weer te gekke prijzen winnen, de vorige keer won Afgkiller het geluid, ben jij het misschien deze keer?

 

 

 

Het geluid 

Zoals al verteld werd, ‘Het Geluid’ is terug! Veel veranderd is het niet, misschien alleen de layout. Maar hoe werkt het? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Voor een mooi begin, heeft NhReport alvast 1000 credits in de pot gedaan, om mee te doen, klik op het bovenstaande plaatje, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier

 

Columns 

Vergeleken met vorige week hebben we iets wat minder columns, maar dat betekent niet dat de NOOB FLITZ leeg staat.

Weer een nieuwe ‘Wie ben ik?’, maar wie staat er nou weer op die foto? Aan jou de gelegenheid om het te raden!

 

We hebben deze ‘Music Video’ nog voor jullie bewaard, reporter Ricks heeft een prachtige Music Video gemaakt van het nummer Say Something van Christina Aguilera en A Great Big World. Samen met zijn (niet-)lieftallige assistente Bart!

 

Muziek klinkt als in de oren, toch Bart en Bodhix? Ze zijn er weer met hun STRIPZ in de NOOB FLITZ.

School Linda.png

Deze week waren er weer prachtige outfits in het hotel.

En ook heeeerlijk lente… lijk? Right.. Lentelijk!

 Hoe dan ook, hier zijn weer 5 prachtige looks.

Deze week is er geen thema, en dit omdat Linda’s school heeft bedacht een proefwerkweek in te voeren! Wel moet ik jullie vertellen, als jullie het nog niet gelezen hadden, dat er nieuwe kledingstukken zijn. Dus, terwijl ik weg ben, vergeet niet om je nog steeds fabulous te kleden!

 

Samen met een gast vieren Noob en Noob St. Patricksday

 

Als eerste wil ik, Reader, melden over een zogenaamde roddel over mij: dat klopte niet. Zelfs mijn oogarts zegt dat ik geen flaporen heb. Hoe dan ook, is iemand die roze cape opgevallen bij Linda? Nou, die is mij wel opgevallen. Het schijnt dat Linda, voordat ze gaat slapen, rondvliegt in haar huis als MEGA LINDY! Nogal beschamend toch..?

Ook blijkt uit vertrouwelijke bronnen dat reporter Reader nogal veel over Linda roddelt.. Zou hij stiekem een oogje op Linda hebben? We zullen het zien!

Tenslotte hebben we nog de NOOB CHARTS. We hebben deze week veel afvallers en dus ook veel nieuwkomers in onze top tien. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren!

(1)  =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(2)  =  John Legend – All of me 

(3)  =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  ^  Avicii - Addicted to you 

(5)  =  Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

(6)  =  Coldplay - Magic 

(7)  =  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(8)  =  David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down 

(9)  ^  Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

(10)v  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:    Hardwell ft. Matthew Koma - Dare You


  

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties