Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 51.

Een nieuwe week en een Nieuwe NNR. wat staat er deze week allemaal in?

De 51e editie van de NoobNewsReport. Deze week weer met veel filmpjes en leuk nieuws!

Pasen komt eraan!

volgende week is het Pasen. Een fantastisch event voor iedereen dat komende week vanstart gaan. Op Zaterdag 30 Maart zullen de eventen om 4 uur beginnen in de Hoofdkamer van Quizz, die je zoals normaal bij de Events kunt vinden. 31 Maart zal het event gewoon doorgaan. Zaterdag zullen de eventen starten om 4 uur.

De BelCredits.

Iedereen heeft zich al afgevraagt, Wanneer kunnen wij de BelCredits Kopen?! Het staffteam heeft er al veel vragen over gehad en daarom dit bericht. De BelCredits zullen binnekort weer verkrijgbaar worden en daarmee kun je de Speciale meubels uit de Catalogus halen. Kortom, jullie zullen nog even moeten wachten!

NhReport & De Eventen.

Reporter Quizz is deze week weer bezig geweest met een aantal filmpjes. Ook was er deze week een event waar Reporter Quizz ook weer bij was. En hier kan je dat Event vinden: NhReport - Het Riool Stoelendans Event. Ook zijn er weer een aantal collums en die vind je hieronder!

Deze week een speciale aflevering van How To Do It. Deze week word er uitgelecht wat je allemaal mag namaken van How To Do It en Dress Like A Star.

Deze week weer een speciale editie van het Staff Interview. We interviewen Administrator Marloes.

Terug van weggeweest, MakeOver With Lanna. Weer een heel seizoen staat klaar Speciaal voor de NNR.

De Volgende Week.

De Komende week zullen geen normale eventen zijn. Waarom dat kunnen jullie denk ik wel raden, het is namelijk Pasen. Zaterdag om 4 uur start in de Kamer van Quizz het PaasEvent waar iedereen aan mee mag doen! Verder zal er niet zo veel gebeuren.

In de Volgende NNR.

Volgende week zal de NNR helemaal in een PaasTintje komen. Samen met de PaasEventen zal hij weer goed gevult zijn. Hij zal iets later verschijnen, omdat we dan de PaasEventen ook in de NNR kunnen zetten. Natuurlijk zal er nog meer in te vinden zijn, maar dat lees je volgende week.

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties