Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #15!

Een Nieuwe Flitzende Flierende Fluitende Noob FLitz.! Lees hem snel..

Inleiding

En daar zijn we weer met de NOOB FLITZ, alle columns staan er weer netjes in om gelezen te worden. Eigenlijk is er toch wel iets vreemds aan de hand.. voor het eerst schrijft een andere reporter dit nieuwsbericht.. maar wie ? Als je heel de NOOB FLITZ hebt door gelezen kom je daar vanzelf wel achter, veel lees plezier.

NhReport

 

We hebben wel leuk nieuws! Het is namelijk zo dat we nieuwe reporters erbij hebben de twee nieuwe proefeventreportes Jorg & Gibson! En gelukkig hebben we ook een nieuwe proeffilmer, Sven! Gezellig om jullie bij het team te hebben, wij verwelkomen jullie met open armen.

 

 

 

Het Geluid

We zijn nu al zeker een maand verder met Het Geluid, de eerste hint is al weggegeven. Hoe werkt Het Geluid precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Je kan nog steeds meedoen. Er zitten al 25000  credits in de pot! Klik hier, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier.

 

Jullie hebben het goed gehoord! De regels was eerst dat je kamers NIET mocht vergroten, sinds een paar dagen is het toegestaan om dat WEL te doen. Dus als jij je kamer net een extra hoekje wil geven is dat goed gekeurd.

Columns

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet.  Boogschutter:

Deze week kon wel eens jouw geluksweek zijn. Misschien kom jij die ene speciale Noob wel tegen.. Maar pas op dat je niet zomaar een zwart gat inwandelt! De kleur die je moet vermijden is paars.

 

Is het jou opgevallen dat er plots door noobhotel vikingen lopen? Ze hebben van die rare hoeden op, met van die uitstekels.. zijn ze iets met ons van plan? Veranderen onze noobs in vikingen? Vooral OfficialKim begint in een viking te veranderen.. Ik denk dat ze een baard probeert te laten staan!

Column - Noob van de week.png

Deze week is de Noob van de Week.. *tromgeroffel* Sven! Deze jongen zorgt er bijna elke avond voor, dat wij naar de leukste muziekjes kunnen luisteren. Gefeliciteerd namens het Report Team.

Column - Linda's fabulous TOP 5.png

Deze week zijn er weer 5 zeer sexy, en fabulouse noobs. En dat zijn, Marloes, Maarten, BadeendxMan, Charmaine en Millaxx06. Gefeliciteerd! Is trouwens iemand al opgevallen dat Maarten in tijden een nieuwe look heeft? SPANNEND! Wil jij nou kans maken om in de Noob Flitz te staan, met jouw look? Zorg er dan voor dat je er zo sexy, flitsend en vooral, er zo fabulous mogelijk uit ziet. En ik, Linda, pik jou om in de Noob Flitz te staan. Good luck!

En ook deze week is er een stelletje van de week. En cupido Kim heeft ze ECHT gekoppeld. Het is een wonder! Ze hadden al iets, gingen toen uit elkaar en ondertussen zei cupido Kim.. "Maar jullie zijn zo schattig samen" EN JA HOOR de volgende dag krijgt Cupido kim te horen dat ze weer een relatie hebben. Ze straalde van geluk en was dol op haar taak want het stelletje van de week is geworden.. *tromgeroffel*… xSoph & Sven!

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOBFLITZ geplaatst.

Lieve jorg, er zijn soms tijden dat het niet lekker tussen ons loopt. Maar toch ben ik echt dol op je en ben je een schat van een jongen. Ik wil jou een keer in het zonnetje zetten en daarom schrijf ik een bericht aan jou via de noobflitz. Ik hou heel veel van je

 x Anoniem

Deze week zijn Noob en Noob bezig met voorbereidingen voor het WK! Hiervan was Linda helaas de dupe..

De NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Deze week hebben we weer een nieuwkomer in de top 10, het nummer Am I Wrong van Nico & Vinz. Deze week hebben we ook veel dalers in de top 10. De tip van deze week is namelijk Hideaway van Kiesza!

(1)   =  Calvin Harris - Summer

(2)   =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be

(3)   Avicii - Addicted to you

(4)       Nico & Vinz – Am I Wrong

(5)   ^  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love

(6)   v  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

(7)   v  The Chainsmokers - #SELFIE

(8)   v   The Chainsmokers - #SELFIE

(9)   v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall

(10) =  Pharrel Williams - Happy

 

TIP:    Kiesza - hideaway

 

Hopelijk hebben jullie er van genoten,

OfficialKim, Hoofd Reporter en Linda, Hotel Manager.

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties