Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Breaking Noob

Na een lange tijd geleden dat het uitkwam.. Is het er eindelijk weer!!

Inleiding door Reader

Het is schrikkeljaar! Dat betekent dat februari één dag langer is en we in totaal 366 dagen dit jaar hebben. Dat betekent, één dag langer in Noobhotel zijn, één dag langer kamers inrichten, één dag langer stoelendans, één dag langer koffie drinken en zo kan ik wel doorgaan. Geniet van de BREAKING NOOB want we hoorden dat jullie de nieuwsbrief al heel lang missen!

 

Blijf lekker zitten en geniet van een nieuwe sappige Roddel, een gloednieuwe Staf Interview en een nieuwe NOOB CHARTS  maar er is natuurlijk ook meer! Fijne maandag en een fijne schrikkeldag!

Reader, hoofdreporter Noobhotelreport

Noobhotel Report

 

We zijn een hele lange tijd weggeweest. De laatste nieuwsbrief verscheen ongeveer vier maanden geleden. Hoe dat kwam, las je natuurlijk in de inleiding. We proberen weer elke keer een zo mooi gevulde nieuwsbrief te maken voor jullie maar we hebben wel jullie hulp nodig! Heb je ideeën, suggesties en enzovoort? Vul dan onze enquête in! De uitslag volgt in één van de volgende edities van de BREAKINGNOOB! 

Columns

Het is, na héééééééél lang afzien, weer tijd voor de columns BREAKING NOOB. Veel lees-plezier!

Een nieuwe Builders Challenge! Het thema van de afgelopen BC was namelijk Valentijnsdag. Ondertussen kan je verder met een nieuwe challenge, het thema is namelijk Lente. itsWillemijn won deze Builders Challenge. Gefeliciteerd, hopelijk had je een romantische Valentijnsdate in je prachtige kamer! 

Kleed je weer als een bekende ster met Dress Like A Star! Ook deze week nemen we je weer mee naar de DLAS-studio. Altijd al als Mario willen verkleden? Dat kan! Klik op het column plaatje voor het filmpje!

Dé column waar menig Noobhotel-speler van houdt. Staf Interview! Dit keer nam reporter Reader staflid Lycka mee naar de beruchte Reporters Honk. Zo kom je erachter welke angst Lycka samen met Reader en Toretto deelt. We gaan niet teveel verklappen! Wil je het interview zien? Klik op het column plaatje!

 

Noobhotel lag was afgelopen zondag ontoegankelijk! Gelukkig is het opgelost en kunnnen we weer met z’n alleen het hotel weer in. Oorzaak? Wij weten het wel. Waarschijnlijk heeft Frank koffie om laten vallen op de computer waardoor de deuren niet meer open konden gaan van het hotel. Ondertussen hebben we vernomen dat Frank op cursus is bij hoofdreporter Reader, namelijk de cursus hoelaatjenooitmeerkoffieomvallen. Succes Frank!

En dan nu de NOOB CHARTS. Dé top 10 waar Noobhotel naar luistert. Lil’ Kleine staat met Niet Omdat Het Moet op nummer één in de NOOB CHARTS. Verder hebben we weer enkele verlaters en nieuwskomers. Tevens staat er ook een nieuwe tip klaar. De tip van deze week komt, van 21 Piloten met uitgestresst oftwel, Twenty One Pilots – Stressed Out.

(1)   ^  Lil’ Kleine  – Niet Omdat Het Moet 

(2)   Lil’ Kleine  – 1, 2, 3

(3)   ^  Rihanna ft. Drake – Work 

(4)   ^  Justin Bieber – Sorry 

(5)   Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza

(6)   Justin Bieber – Love Yourself 

(7)   ^  Major Lazer ft. Nyla & Fuse Odg – Light It Up

(8)   Lukas Graham – 7 Years

(9)   ZAYN – PILLOWTALK 

(10)Jonas Blue ft. Dakota – Fast Car

 

TIP:     Twenty One Pilots – Stressed Out 

 

Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons! Via [email protected]

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties