Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 54.

Deze week weer een nieuwe NNR, ook al is die misschien iets kleiner, er staat heel veel in!

De Noob News Report is weer terug in Noobhotel. Deze week met veel nieuws, dat belangrijk is voor Iedereen in het hotel. 

Oud Noob.

Voor degene die het Oude Noobhotel nog speelde, Oud Noob is er helaas niet meer. Dit komt doordat het aantal spelers enorm is geminderd en om 2 hotels draaiend te houden, is dat gewoon niet te doen. Daarom is er besloten dat Oud Noob gesloten zal worden, wat nu ook is gebeurd. Alles waar nu nog vragen over zijn zal binnekort worden beantwoord in het hotel. Houd daarom het nieuws, en het hotel in de gaten!

Het Gouden Bal.

Zoals ieder jaar. Het goudenbal komt er weer aan! Misschien een beetje laat in het jaar maar dan toch. Volgende week zal het Gouden Bal worde gehouden. Alleen dit jaar is het net iets anders. Het Gouden Bal en het Konninginnendag Event zullen ditjaar op dezelfde dag vallen. Volgendeweek Maandag, 29 April zal Het Konninginnendag Event starten om 4 uur in de kamer van Quizz. Dit event zal tot 5 uur te spelen zijn, Daarna gaat de Balzaal open van het GoudenBal en om 7 uur zal het daar serieus gaan beginnen. Over het GoudenBal en het Konninginnendag Event komt nog een appart nieuwsbericht wat nu allemaal de bedoeling is.

NhReport & De Eventen.

De Afgelopen week zijn er weer geen eventen geweest. Binnekort zal dit gaan veranderen en zal zoals ouds, iedere week weer een event worden georganiseerd. Hieronder vind je de collums, ofja Collum. Deze week zijn alleen Noob & Noob online. Volgende week komen weer meer Collums!

Noob & Noob zijn er deze keer ook weer, maar nu met een Speciale Competitie! Over een aantal weken start voor sommige de ZomerVakantie, en voor Noob & Noob is dat niets anders. Het is de bedoeling dat Jullie, je favorite vakantie land opstuurd naar [email protected] En misschien reizen Noob & Noob dan af, naar jouw Land!

De Volgende Week.

Vrijdag middag om 5 uur zal er een event te vinden zijn in de kamer van Quizz. Er zal een nieuwbericht online komen over het Koninginnendag event en het GoudenBal en dat was het wel voor de komende week.

In de volgende NNR.

In de Volgende NNR zal de uitslag komen te staan van de Kvdw, een nieuwe StaffInterview, en Misschien wel iets heel specials, maar dat zien jullie de volgende week allemaal, Ik heb niets anders meer te zeggen dan...

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties