Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

KVDW & Competitie

Het feest kan beginnen, want oranje is binnen!

 

Hallo Noob's!   

We zijn weer vollop bezig met competities in NoobHotel! Twee keer in de maand kun je meedoen aan een fantastisch leuke competitie. Je kunt allerlei leuke acties verwachten van een verhaal schrijven tot aan het pixelen van een kunstwerk.   

De vorige keer hebben jullie je hersenen moeten laten kraken over een raadsel. Jullie moesten van de enkele letters een correcte zin maken. 

De winnaar van deze competitie is Layla! Zij raadde als eerste de goede zin, het was namelijk: 

De paashaas heeft last van lentekriebels! 

Hè, wat vervelend voor de paashaas. Maar wij gaan vrolijk verder met een volgende competitie. Pasen is inmiddels al weer achter de rug dus gaan we verder met een volgend thema. Onze lieve koning viert bijna weer zijn verjaardag. Het is bijna Koningsdag 

Maar ik zit met een probleempje… Ik wil graag op de Koningsmarkt staan met een hoop goede moppen. Maar mijn moppentrommel werkt niet mee.. Ik ben hem namelijk kwijt! Al mijn geniale grappen zitten daar in en ik weet ze niet allemaal uit mijn hoofd!! Stress, stress…. Kunnen jullie mij helpen? 

Ik ben op zoek naar 3 leuke moppen om te vertellen op de Koningsmarkt. De drie beste moppen krijgen een leuk cadeautje van mij omdat jullie zo goed hebben geholpen.  

  Houd je wel aan de volgende dingen: 

Ik houd niet van racistische, grove moppen! Het moet geschikt zijn voor jong en oud! Je mag meerdere moppen opsturen, maar er wordt hooguit maar 1 gekozen van één speler. 

Je kunt je mop hier insturen  Klik  

27 April is koningsdag al, dus stuur ze voor die tijd in! 1 mei zal bekend worden welke moppen ik heb gebruikt. 

Giechel Veel succes, ik heb jullie hulp erg hard nodig 

Psst! 

Zou jij iets voor ons willen doen? Vul deze enquête in voor leukere competities! 

Wij willen graag jou mening horen wat jij graag zou willen zien.  

Voor de Noob-Enquête klik hier 


De uitslag van KVDW#5 is.... *TROMGEROFFEL*MatthiazGefeliciteerd jou KVDW-badge komt er zo snel mogelijk aan.  Als je hier klikt kan je de kamer van Matthiaz bekijken: Vlinderkamer!   

Het thema van deze keer is Koningsdag! Het is tijd om te knallen met de oranje kleurtjes! 

Het thema van KVDW#6 is Koningsdag!                

Zet in de kamernaam [KVDW#nummer] zodat wij je kamer kunnen vinden in de navigator. Vergeet niet je kamer open te doen, als je kamer op slot zit, telt hij niet mee want dan lijkt het alsof hij niet af is!   

 Je kunt je kamer insturen t/m 30 april 

Heel veel succes!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties