Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #18

Het is alweer tijd voor de Noob Times!

Inleiding door Marloes

Hey Noob’s! Een nieuwe editie van de NOOB TIMES. Namens het report team willen we iedereen veel geluk en succes toe wensen met het afwachten en de spanning van de examen uitslag. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal zijn geslaagd! Deze week in de NOOB TIMES hebben we onder andere: de uitslag van Waar ben ik?, een nieuwe Noob v/d week and last but not least, een nieuwe top 10 NOOB CHARTS! Veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Marloes – Reporter

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

Je kan nog eventjes meedoen met een gloednieuwe Kamer van de Week tot en met dinsdag 13 juni. Het thema van de 16e Kamer van de Week is namelijk Discotheek. Na deze datum, dinsdag 13 juni, gaan wij de kamers beoordelen. De mooiste, leukste en tofste kamer, maken we bekend op woensdag 14 juni. Zet in ieder geval in je kamernaam: [#16KVDW] Zorg dat je kamer ook open is op de dag dat wij jullie kamers komen bekijken, dus geen deurbel óf wachtwoord. Wij wensen iedereen heel veel succes. Klik op het column plaatje om naar het nieuwsbericht te gaan.

 

Na de eindexamens gaan de meeste mensen op vakantie, en zo ook reporter Reader! (Ook al heeft hij geen examens gedaan…) Hij heeft ons een ansichtkaartje gestuurd, met een foto. Maar de vraag is: ‘In welke stad én land is reporter Reader?’ In de vorige editie konden jullie meedoen, dit is de uitslag…

Uit alle inzendingen had één speler het goed geraden, reporter Reader was namelijk in: Hong Kong, China. En dit werd goed geraden door niemand minder dan Yaegar! Gefeliciteerd, jouw prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Binnenkort kunnen jullie mee doen met een nieuwe Waar ben ik?

De Noob v/d week is een jongeman. Deze jongeman (Die eigenlijk al helemaal niet meer zo jong is…) is er al sinds 2012, wat natuurlijk al een erg lange tijd is. In deze 5 jaar is deze jongen al enorm lang staff! We hebben het over Protected oftewel over onze lieve maar toch ook stille Anton die vaak naast Joop staat. lieve Anton, bedankt voor je aanwezigheid in het hotel, je eerlijkheid, gezelligheid maar ook je heerlijke sarcastische en droge antwoorden die je kan maken. Hopelijk mag je nog lang een lid blijven van Noobhotel en ons gezelschap houden xoxoxox <3

Opgelet! Het Event-team zoekt nieuwe leden! Events bouwen, organiseren en leiden… Spreekt jou dat wel aan? Dan is deze job zeker wat voor jou!

De volgende gegevens ziet het Event-team graag in de sollicitatie:
- Naam;
- Noobnaam;
- Leeftijd;
- Motivatie;
- Idee voor een event;
- Skype.

Mail dit in een mooi en overzichtelijk verhaal naar [email protected]!

Vanaf nu geven wij jou ook de leukste films en series van Netflix, wat komt er nieuw? Welke seizoenen komen er binnenkort? Zo houden wij jou op de hoogte van een toch wel leuke verslaving…

En deze week: Designated Survivor. Een serie waar reporter Reader echt dol op is. Als de president, de regering en het complete parlement op één plek in één dezelfde ruimte is, wordt er één iemand uitgekozen tot de aangewezen overlevende. Hij zit afgezonderd op een geheime locatie elders. Maar als de complete regering, parlement en president slachtoffer worden van een aanslag en overleden, wordt de aangewezen overlevende de nieuwe president. Hij moet Amerika weer opbouwen na een catastrofale aanslag die het land en de rest van de wereld op scherp zet. Wie zit hier achter, komt er nog meer? Check de serie bestaande uit 21 afleveringen en seizoen twee is in de maak! Check hierrrr de trailer!

En natuurlijk hebben als laatste weer een nieuwe editie van de NOOB CHARTS! Dit is weer de NOOB CHARTS van week 24. Ook deze keer weer van onze muzikale reporter, namelijk reporter Sanne. Lil’ Kleine staat ook deze week op de eerste plek nummer Alleen. Gevolgd door Ronnie Flex en Boef  met het nummer Come Again.

(1)   ^  Lil’ Kleine – Alleen 

(2)   ^  Ronnie Flex & Boef – Come again 

(3)   v  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix)

(4)   v  DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne – I’m the one 

(5)   ^  SBMG, Lil’ Kleine & DJ Stijco – 4x Duurder

(6)   v  Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back 

(7)   =  AJR – Weak

(8)   ^  Martin Garrix & Troye Sivan – There for you 

(9)   v  Jason Derulo ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Swalla 

(10) ^ Lil’ Klein ft. Boef – Krantenwijk 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

KIM, MARLOES, READER & SANNE

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties