Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #19

Gefeliciteerd aan de winnaar!

*Zucht..* *Hijg..* Pfoe, wat stond NoobHotel in de steigers deze week en wat zijn er een prachtige resultaten ontstaan bij KVDW #18. Laten we niet te lang treuzelen, we willen natuurlijk allemaal weten wie er gewonnen heeft!

 Winnaar

Het thema van vorige week was zwembad. En net als eerdere KVDW competities zijn er weer kamers opgestuurd. Helaas waren het er deze week niet heel veel.. Maar hebben we wel een paar hele mooie gespot. Ik heb nu al zin in een duik. Helaas hebben we niet alle kamers kunnen beoordelen omdat er op enkele kamers een bel ingesteld stond. Denk er dus om dat je deze eraf haalt, anders kunnen wij jouw kunstwerk niet beoordelen. De winnaar van deze week is Fabian156 Gefeliciteerd! Jij hebt de achttiende  Kamer van de Week gewonnen! Je badge komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

KVDW #19

Niet getreurd, deze week heb je weer een nieuwe kans om je een van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk deze week weer een nieuw Kamer van de Week thema. We noemden het vorige week al, we kunnen er niet omheen, het zomerse weer heeft Nederland en België weer in z’n greep. Maar helaas is het nog niet te zien in NoobHotel. Wij zijn benieuwd naar de Zomer in NoobHotel! Maak een kamer in zomerse sferen en wie weet win jij komende week de Kamer van de Week. Doe zeker mee, want je kan weer een spetterende nieuwe Kamer van de Week badge winnen!

 

Regels

-        Houd de kamer openniet op slot! Gesloten kamers kunnen we niet bezoeken en beoordelen

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW

-        Zet in je kamertitel [#19KVDW] (aan het begin van de kamertitel)

-        Het namaken van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot dinsdag 11 juli de tijd om mee te doen. Op woensdag 12 juli komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge.

 

Veel succes!

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!




Advertenties