Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #18

En weer een hele nieuwe noobflitz. Zo hebben jullie weer gezellig wat te lezen!

 

Afbeelding  

Inleiding door Reader 

  
Noob’s, de stille hint van mijn voetbaljurkjes akkefietje was blijkbaar voldoende reden voor  
jullie om mij in Pixelarts te voorzien van het oranje kledingstuk. Hilarisch, maar hij zat wel wat strak bij de heupen... Nee dan toch maar gewoon een sombrero om 'onze jongens' te supporten. 
Vanavond is het weer zo ver. Kijken jullie ook allemaal mee terwijl je in Noobhotel met je vrienden over de wedstrijd chat? Dat is namelijk behoorlijk gezellig! 
  
In deze NOOB FLITZ kan je een nieuwe HoroscoopNoob & Noob maar natuurlijk ook meer verwachten. Fijne wedstrijd! 
Reader, hoofdreporter Noobhotel Report. 

Noobhotel Report 

AfbeeldingAl beetje naar jullie zin met het WK VoetbalNoobhotel Report heeft een paar prachtige events voor jullie klaar staan. Het event van Reader was afgelopen donderdag al een feest, zal dat bij het event van Gibson ook zo worden woensdagavond? Er komen natuurlijk meer events dan alleen deze twee. Welke dat is, word bekend gemaakt met de WK-nieuwsberichten.  

Ook hebben we nog wat filmpjes: 

Columns 

En ook deze week staat de NOOB FLITZ vol met columns. 

Afbeelding

Net zoals het EK Voetbal twee jaar geleden heeft Noobhotel Report een WK-Poule opgesteld. Voorspel de uitslag van het Nederlands elftal en het Belgische elftal! Voorspel je de uitslag goed? Dan win je een prijs, ik ga verder niet veel verklappen. Je kan vanavond na 18:00 niet meer meedoen met Nederland – Mexico, wel kan je nog meedoen tot en met aanstaande dinsdag met België – Verenigde Staten. Op naar de kwartfinales! 

Afbeelding 

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Kreeft:  

Trek die zomerse schoenen aan en ga naar buiten! Want jouw gewoonte om lekker binnen te zitten werkt in je nadeel met dit warme weer.  Goed voor de gezondheid en voor bruine tint. Geniet er van! 

Afbeelding

Het wordt zo langzamerhand mooier weer, dat betekent dus ook dat het warm word. Misschien is een beetje verkoeling wel handig? Het thema van de KVDW #25 is namelijk Waterpret, maak bijvoorbeeld een zwembad, strand, jacuzzi party of verzin zelf iets leuks! 

Afbeelding 

Ook Noob Noob volgen het WK Voetbal, alleen de vraag is: Snappen ze het..? 

Afbeelding 

Sanne heeft een nieuwe Noob van de Week namelijk bodhixOmdat ‘t een topgozer is, en ons lang heeft geholpen het hotel veilig te houden en altijd voor iedereen klaarstond. 

Afbeelding 

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst! 

AfbeeldingEn dan nu de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! MKTO staat met American Dream sinds deze week in de NOOB CHARTS. De tip van deze week komt van Michael Jackson, het is namelijk vijf jaar geleden dat de King of Pop onverwachts stierf. Helaas hebben we de nummers er niet bij kunnen zetten vanwege een storing! 

Events 

Woensdagavond om 19:00 zal Gibson zijn wireddoolhof over de WK voetbal geschiedenis openen. Trek al je voetbal kennis uit de kast, want het zal een pittige wedstrijd worden!  

AfbeeldingAfbeelding


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties