Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #26!

Een nieuwe Kamer van de Week met een spetterend *kuch* thema. Veel plezier!

We krijgen het alsmaar warmer hier in Noobhotel. Het zonnetje gaat meer stralen en de temperatuur gaat stijgen, we blijven nog eventjes hangen in het thema…

Winnaar

Voor de echte waterpret moest je in het zwembad van Nino zijn. Hij heeft namelijk de Kamer van de Week #25 gewonnen. Gefeliciteerd, je badge komt eraan!

KVDW #26

Zoals ik al zei, we blijven nog eventjes in hetzelfde thema hangen. Het nieuwe thema is namelijk Strand. Maak een zonnige Spaanse Costa, een Braziliaans (voetbal) strand of gewoon een bewolkt Nederlands strandje. Het is helemaal aan jou! Zolang je maar aan het thema houd.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #26] (aan het begin van de kamertitel)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot volgende week vrijdag de tijd, 11-07-14. Op vrijdagmiddag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #26] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, dus geen slot!

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties