Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobhotel Karaoke Event

Je kent ze vast wel, de hits van nu, de hits van vroeger, iedereen luistert wel eens muziek.

Beste Noob's,

Je kent ze vast wel, de hits van nu, de hits van vroeger, iedereen luistert wel eens muziek. Heb jij wel eens naar NoobFM geluisterd? Doe dat dan snel een keer! Je kunt nu namelijk mee doen aan Noob Karaoke!

Wat houdt Noob Karaoke in?
Noob Karaoke is niets anders dan een volledig liedje te zingen, en je best daarop te doen. De beste zanger of zangeres wint een hele mooie winnaars badge, die hiernaast al te bewonderen is, en 10 eventpunten voor de eerste plaats. De tweede plek krijgt een tweede plaats badge en 6 eventpunten, en de derde plek een derde plaats badge en 3 eventpunten. Maar natuurlijk willen wij ook de Noob’s die meedoen belonen! Geen plek bemachtigd in de top 3? Niet getreurd, alle deelnemers ontvangen een speciale Noob Karaoke Deelnemers Badge!

Wat gebeurt er met mijn ingezonden cover?
Je cover wordt beluisterd door het DJ team. Hieruit pakken we alleen de beste covers. Zodra deze bepaald zijn, worden de geselecteerde covers op de radio afgespeeld. De luisteraars kunnen uiteindelijk kiezen welke cover zij het beste vinden. Het moment dat dit gebeurt is op 16 Juli 2017 van 15:00 tot 16:00 uur. Zorg dat je dit moment niet mist! De uitslag is te horen tussen 16:30 en 17:30.

Een tip voor de beste audio bestanden:
Als je een mobiel hebt, zou je deze kunnen gebruiken als opname apparaat. De microfoon in je mobiel is een stuk beter dan die in je laptop of computer. Zorg dat je oortjes in hebt als je een nummer mee wil zingen. Dit zorgt er namelijk voor, dat we later de muziek er onder kunnen zetten. Zorg dus ook dat je in een rustige ruimte zit, waar je geen last van achtergrond geluid hebt.

Oke, ik ben om! Hoe doe ik mee?
Als je een inzending wil doen, gaat dat via de mail. Deze mail moet deze voldoen aan de volgende informatie/criteria:
- Je Noobnaam
- Je echte leeftijd
- Welk liedje je gezongen hebt (URL naar YouTube clipje)
- Een audio bestand als bijlage (met geen achtergrond geluid of achtergrond muziek)

Mail dit alles naar [email protected]

Je kunt jouw cover opsturen tot en met 13 Juli 2017. Alles wat na deze datum binnen komt zal niet beoordeeld worden door de DJs en luisteraars.

Wij hopen op jullie deelname aan deze competitie.

Heel veel succes!

 

- NoobFM

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties