Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobflitz #24

Gelukkig! Hier is hij weer, met weer een paar leuke columns en een strip!

 

Afbeelding  

  

Inleiding 

We zijn helaas een beetje vertraagd met de NOOB FLITmaar we zetten hem er natuurlijk wel voor jullie op! Het is voor sommige al herfstvakantie en voor andere komt de herfstvakantie eraan. Eindelijk rust!  

  

Columns 

 Afbeelding  

We hebben speciaal voor jullie een nieuw soort strip bedacht, hij is gemaakt door onze Proefreporter SuperPear! Ook zullen wij binnenkort weer terug zijn met Noob en noob, want ze zijn eindelijk terug van hun langdurige herfstvakantie! 

 

AfbeeldingWat zou de bol deze keer weer gaan voorspellen.. 

Ram 

Dit is jou maand om geld binnen te halen. Je werk bied meer mogelijkheden aan en zelfs op noobhotel zou het gokken je goed af gaan. Misschien gaat zelfs deze week jou crush jou de liefde verklaren.. wat een gelukkig persoon zou je dan zijn. 

 

Afbeelding Plots kwam een van onze managers van Report met een nieuwsbericht over gokken.. Zou OfficialKim zelf veel geld willen? Zou ze alle spelletjes kunnen winnen en alle mensen van Noobhotel verslaan? Of is ze alleen maar aan het bluffen.. 


Afbeeldingen om het af te maken, een gloednieuwe Noob Charts! Ook geven wij een tip, die je naast de Top 10 van deze week, echt moet luisteren!  


(6) v MAGIC! – Rude   Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties