Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

De Iets Kleinere NNR.

Zoals jullie zien, geen 50e NNR editie. meer daarover lees je hier.

De NNR is Jarig, alleen nog niet nu, Waarom niet? dat lezen jullie hieronder.

De 50e NNR ?

Zoals vele van jullie hadden gehoopt word helaas nog een weekje uitgesteld. Gelukkig zal het volgende week dan wel heel spectaculair worden. Met een goed gevulde week tegaan, NhReport dat veel filmpjes gaat maken en op het einde een fantastisch feest. Zal de NNR #50 Fantastisch zijn. Helaas moeten we dan wel nog een weekje wachten.

NhReport & De Eventen.

NhReport kan natuurlijk niet achterblijven met dit groot feest. Ze zullen deze week veel gaan filmen en ook speciale filmpjes gaan maken speciaal voor de 50e Editie van de NNR. Helaas zijn de eventen van deze week niet opgenomen. dus daarom valt hier niet zo heel veel te vinden.

Deze week bij Dress Like A Star zien jllie hoe Aladin en Jasmine gemaakt worden.

Het staffinterview was bijna door de Moderatoren heen, maar op het laatste moment komt Pascal nog bij de moderatoren. daarom deze week met Moderator Pascal.

De Volgende Week.

Deze week zullen de normale eventen weer worden gehouden, alleen dan op de Beta. Zaterdag avond het Safety House. Zondag zal een Feest worden gegeven met om 2 uur smiddags de uitgave van de NNR #50. Dit feest zal op de Beta worden gegeven en misschien worden er ook wel speciale prijzen weggegeven!

In de Volgende NNR.

de volgende NNR zal weer goed gevult zijn met de dingen die hierboven worden genoemt, extra filmpjes van de nnr en nog veel meer. Allemaal in de Volgende NNR.

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties