Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Veranderingen!

We gaan even alles op een rijtje zetten hoor want pfoe...

 

Beste Noobspelers, 

Noobhotel heeft vele veranderingen doorstaan en we zijn natuurlijk nog lang niet klaar! We gaan door en door. Maar het is voor jullie natuurlijk wel fijn om te weten wat nou allemaal nieuw is... 

 Laten we beginnen met de catalogus. In de catalogus zijn veel nieuwe meubels. We gaan nu op een rijtje zetten waar:  Heel het mapje meubels 2015, zeldzaams, overige, mtv studio, artic, kerstmis, liefde, halloweenpalooza, wildwest, jaar 2011!, noob-lympixegypteafrikaanseshalimarjapans, grunge, asian, startbaan, executive, noobwoodblinggallerij, badkamer, kamer achtergrond, sport, teleportershabbo club, vip meubels en huisdieren! Oftewel meer dan genoeg nieuwe meubels!

Wij blijven natuurlijk zoveel mogelijk meubels toevoegen. 

 

In noobhotel kan je tegenover ook het commando :sit, voor de mensen die lui zijn je kan nu sneller zitten! Ook is het mogelijk om groepen te verwijderen. Natuurlijk kan er ook eindelijk gebruik worden gemaakt van floorplan editor! Alle achievements zijn weer gereset, dit betekent dat je de badges weer opnieuw kan halen en jou score kan verhogen. 

En als afsluiter, tegenwoordig kunnen jullie naar de radio luisteren EN is de navigator van kamers veranderd. We hopen dat jullie de veranderingen leuk vinden en nog veel plezier gaan hebben in noobhotel. 
Ps: Vandaag waren we in een gekke bui met een aantal nieuwe meubels.. we hebben een nep foto gemaakt.. LACHEN NAAR HET VOGELTJE!


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties