Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Builders Challenge #10

Heb jij gewonnen?!

Beste Noobspelers,  

Hier in NoobHotel kunnen jullie elke maand meedoen aan de
 Builders Challenge. Je krijgt telkens een nieuwe bouw opdracht en er is natuurlijk een prijs te winnen! Namelijk de speciale Builders Challenge badge! 

Voordat we beginnen aan BC#10 hebben we eerst nog de winnaar van de BC#9! Het thema van vorige week was Valentijnsdag. En jeetje wat was het weer moeilijk om een winnaar te kiezen! Geweldig mooie inzendingen bekeken. Uiteindelijk kan er maar één winnen en dat is deze de van BC#9 is... itsWillemijn! Gefeliciteerd! Jouw liefdesnest zag er ontzettend mooi en knus uit. Jouw prijs komt zo snel mogelijk naar jou toe!

Het thema van de volgende Builders Challenge is dit keer Lente! Over een ruim maandje is het weer zo ver. Langzaam aan wordt het weer wat warmer, komt de zon wat eerder op en beginnen de bloemen te bloeien. Dus wij zetten alvast de bloemetjes buiten met dit gloednieuwe thema! Wij wensen jullie veel succes met bouwen!

Als jij meedoet aan de Builders Challenge werkt dat als volgt: 
- Je bouwt natuurlijk een kamer die past bij het thema. 
- In de kamer naam zet je: [BC#nummer], het is van belang dat je die haakjes [ ] gebruikt want voortaan wordt zonder die haakjes je  kamer niet meer meegerekend. 
- Je kunt eventueel een screenshot van je kamer maken en die sturen naar [email protected]

LET OP: Vergeet niet in de kamernaam [BC#10] te zetten zodat wij jouw kamer kunnen vinden! En zorg ervoor dat je kamer niet op slot is! Als de kamer op slot is, kan hij niet beoordeelt worden. 
Je kunt je kamer insturen tot en met 15 Maart!

Veel succes!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties