Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobreport is back! Noob Times 1

Hi Noobs, We’re back again!

 

 

Met het vooruitzicht naar een lekker warm voorjaar begint het Noob Reportteam met een frisse start. Met een gloednieuw team houden wij je elke twee weken op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes, weetjes en nog veel meer.

 

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam heeft jullie handen hard nodig, na een lange tijd niets meer te hebben laten weten zijn we terug van weggeweest en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noobkrant voor Noobhotel te maken!

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stuk over de motivatie die jij hebt en tenslotte wat zijn jouw toekomst plannen om het team te komen versterken.

Vervolgens mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected]

En wie weet wordt jij dan wel report voor Noobhotel!

 

 

Wisten jullie al dat Marloes ontslag heeft genomen als community manager en als manager van NoobReport. Daar is nu Jeroen voor in de plaats gekomen, verder is Bart de nieuwe Hoofd-Moderator geworden.

 

 

 

De noob van de week! Natuurlijk blijft dit altijd een lastige klus om te klaren... Maar na een lange tijd mensen te hebben geobserveerd zijn we er toch uit gekomen wie de noob van de week is geworden! Niemand anders dan onze eigen community manager! Dan hebben we het natuurlijk over Jeroen. Hij staat altijd klaar voor iedereen en is altijd vriendelijk tegen alle spelers. Jeroen gefeliciteerd jouw badge komt er snel mogelijk aan!

 

Opzoek naar een leuke nieuwe serie om te bekijken? Voor de al wat oudere NoobHotel spelers heb ik een goede nieuwe serie te pakken, namelijk The New Legends of monkey een dapper meisje bevrijdt de apenkoning, een god die gevangen zat in steen, op een missie om zeven heilige rollen te vinden en de wereld te beschermen tegen het kwaad. Klik hier voor de trailer veel kijk plezier.

 

 

 

Noob Horoscoop voor deze week is stier.

Wees uzelf en laat mensen om u heen u niet teveel beïnvloeden. "Anders" zijn is niet slecht. Integendeel, u trekt de aandacht en dat helpt om gemakkelijk contacten met mensen te leggen, omdat het heel gemakkelijk is om het ijs te breken.

De verleiding om vroeg van uw werk te vertrekken zal groot zijn, maar u moet het weerstaan. U weet maar nooit wat er mis zou kunnen gaan.

Het is tijd om ongebruikte kleding uit te zoeken, als uw kast echt vol is. Wees niet barmhartig.

 

Er bestaat gevaar voor lichte verwondingen uit onoplettendheid. Wees voorzichtig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na lange tijd weggeweest is kamer van de week eindelijk weer terug, Dat betekend ook dat we weer aan de slag mogen gaan. Thema voor deze week past goed bij de lente, met deze flinke hitte hebben we wel wat afkoeling nodig dat betekent dat deze week het thema zwembad is.

 

Regels kvdw

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Zwembad dus. Zet in je kamernaam [KVDW-1]

Je hebt twee weken de tijd, tot  25-05. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-1]neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 

 

Dit was het helaas weer Noobreport voor deze week, over 2 weken zijn we weer terug met splinternieuwe noobreport.

 

Vergeet niet Noobhotel te volgen!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobreport is back! Noob Times 1

eindelijk weer de kamer van de week top!!RE: Noobreport is back! Noob Times 1

Leuk die kvdw!RE: Noobreport is back! Noob Times 1

veel geluk jongens en mijsjesRE: Noobreport is back! Noob Times 1

veel lees plezier boys and girlsRE: Noobreport is back! Noob Times 1

Zalig dat noobreport weer terug is. Niet gemeen bedoeld, maar ik vind die horoscoop een beetje erover. Persoonlijk ben ik er geen voorstander van.RE: Noobreport is back! Noob Times 1

top top top!

Advertenties