Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob news #4

Noob news eindelijk!

 

 

 

 

Lieve Noobspelers. In verband met de verbouwing van de lay-out kan het zijn dat er hier een daar een dingetje mist.. net zoals onze reporter Linda, zijn de bouwers een beetje ehm.. traag.. Maar, omdat we natuurlijk willen dat jullie een Noob News krijgen, is die er vandaag weer! 

   Staff Interview. 

Heee noob’s. Welkom bij een nieuw staff interview. Dit keer als gast de Moderator (Yan)Niels! Veel leesplezier .  

  • Hoe oud ben je en wanneer ben je jarig? 

Niels: 17 en ergens in juli (‘’Meer info komt er niet uit want dat is privé’’) 

  • Wat zijn je beste en je slechtste eigenschappen? 

Niels: Hij twijfelde even, maar hij denkt dat de beste eigenschap is dat hij vriendelijk is en grappig, en zijn slechtste is dat hij erg eigenwijs is. 

  • Welke opleiding doe je? En wat heb je gedaan? 

Niels: ‘’Ik doe momenteel MBO applicatie ontwikkeling ICT en ik heb hiervoor Theoretisch Gemengde Leerweg gedaan.’’ 

  • Als je iets aan Noob zou mogen veranderen/verbeteren wat zou je dan kiezen? 

Niels: Dat er meer event’s in Noob georganiseerd zouden worden, maar dat kan ik natuurlijk niet alleen. (Hier is het Eventteam momenteel mee bezig zoals jullie misschien wel gemerkt hebben!) 

Wat zijn je hobby’s? 

Niels: Badmintonnen en vissen. 

  • Wat vind je het leukst aan Noob? 

Niels: “De mensen natuurlijk, samen heb je het erg gezellig!’’ 

  • Wat wil je later worden? 

Niels: ‘’Ik heb echt geen flauw idee, iets in het gebied ICT. 

  • Wat is de grappigste aangifte die je ooit hebt gehad? 

Niels: Mensen die iemand aangeven omdat die persoon zegt dat ze jou gaan aangeven (stel: ik zeg tegen Niels ik ga je aangeven, dan geeft Niels mij aan, omdat ik tegen hem zei dat ik hem ging aangeven). 

 - Wie is je beste vriend(in) op Noob? 

Niels: Jordy aka Jordy 

  • Wat zou je kiezen, in een villa wonen en 45 minuten moeten fietsen naar school, of in een ruitjeshuis wonen en dan maar 10 minuten hoeven fietsen? 

 Niels: In een rijtjeshuis wonen en dan 10 minuten fietsen!  

Finish The Story  

De rode avond zon straalt boven aan de hemel.. en daar zit ik dan. In het gras. Te kijken naar de sterren. Want sterren verbinden me met de andere kant van de wereld. Waar hopelijk hij ook kijkt… 

“Stephanie opstaan, straks kom je nog te laat!”, roept moeder. Ja elke keer hetzelfde liedje, denk ik hardop, mama roept me omdat ik moet opstaan terwijl ik al helemaal klaar ben en dan kom ik als nog te laat… maar toch roep ik terug “ik kom al!”. In grote haast ren ik de trap af, naar de voordeur toe. “Doei tot vanmiddag mam!”, roep ik snel en beng daar hoor ik de deur achter me dichtslaan. De normale standaard dag gaat weer van start. Let’s do this. 

Emma staat op de hoek van haar straat op me te wachten zodat we samen kunnen fietsen. Maar deze keer staat ze er niet alleen, nee er staat een jongen bij. Maar vanuit de verte kan ik niet zien wie het is dus maak ik een sprintje naar hen toe. 

“Goeie morgen Em & Tobias”, zeg ik, “sinds wanneer fiets je eigenlijk met ons mee haha?”. Tobias kijkt me geërgerd aan en zegt “omdat ik dat gezelliger vind misschien? Ik woon bij Em in de straat vandaar.” In mijn hoofd komen ineens honderden vragen op ‘waarom noemt Tobias haar Em? Wat is er gebeurd dat Tobias, de populairste en knapste jongen van de 4de, ineens met ons mee fietst? Zou hij Emma leuk vinden? Of misschien mij? Nee, mij kan hij nooit leuk vinden.’ “STEPH WE GAAN”, schreeuwt Emma in mijn oor, “Huh wat?”, brabbel ik er verbaasd uit. En daar gaan we dan. Op weg naar school met de knapste en populairste jongen van de 4de . Zo maar, vanuit het niets. 

“Ja Steph”, zegt Tobias “het is een beetje moeilijk uit te leggen. Mag vast wel een ander keertje niet waar?”. “Ja prima hoor”, antwoord ik. Daarna parkeren we onze fietsen en rennen als een haas naar binnen. We waren immers door MIJ alweer een beetje laat. En BAM daar wordt voor onze neusjes de deur van Meneer Sleutjes dichtgesmeten. En ja, we mogen melden, alweer. Wéér geen Engels deze week… waarschijnlijk gaat de directeur nu ook m’n moeder opbellen om te zeggen dat ik weer te laat ben en dat ze me NOG EERDER van huis moet sturen… En dan heb ik probleem ‘Tobias’ nog waar ik ook helemaal niets van snap. Wat een drama allemaal… 

En jawel de directeur is voordat we aankloppen al mijn moeder aan het bellen want hij had gezien dat we te laat binnen kwamen rennen. “Ah, mevrouw De Groot, weer te laat niet waar?”, spreekt de directeur tot mij. “Ja meneer. Het spijt..”, en voordat ik mijn zin kan afmaken word ik onderbroken door de directeur, “Ik ben jouw excuses een beetje zat, De Groot. Vanaf nu aan heb je een vierkant rooster voor 2 hele weken.” Met hondhoeken die als bakstenen naar beneden vallen kijken ik naar Emma en Tobias. Ze kijken terug met een blik vol medelijden.  

Daarna mogen we wachten in de aula tot Engels voorbij is. Emma gaat eventjes naar de wc dus vraag ik aan Tobias hoe het nou zit. Tobias begint te ratelen dat hij beter contact met iemand probeert te zoeken door middel van ons tweeën, omdat hij haar leuk vindt. Alleen hij weet niet of zij hem ook leuk vindt enz. Weer dat zelfde oude liefdesliedje, denk ik. En plots gaat de bel en Tobias zegt voordat Emma weer terug bij ons is “dat meisje hé, dat ken jij buitengewoon goed!”. En dat zet me aan het denken. 

Horoscoop  maandag 9 maart 

Deze week staat in het teken van volle maan. Veel liefde zal deze week passeren aan jouw adres, mits je het sterrenbeeld ‘vissen’ hebt. Daarom moet je goed uitkijken door wie je je laat verleiden. Het ideaalst is namelijk als je een ‘maag’ (sterrenbeeld) tegenkomt. Deze vormt de ideale match voor jou.  

Ook zal deze week in het teken staan van oplossingen. Heb je problemen van een tijd geleden die je nog steeds achtervolgen? Probeer dan deze week actief naar een oplossing zoeken, dan zal je de beste oplossing deze week zeker vinden. Hierbij is het belangrijk om creatief te blijven en trouw aan jezelf. 

Zet hem op deze week en onthoud; doe geen dingen die je anders ook niet doet. 

Noob van de Week 

Deze week is evatjuhx Noob van de week! Ze staat altijd voor mensen klaar, en daarom word ze deze week in het zonnetje gezet! 

Vertaalde Gezegdes. 

Een kind kan de was doen   child can do the laundry 

Ha die noobs, waarom dit gezegde? Nou, omdat je alleen maar hoeft te genieten van het lenteweer dat zich weer over Nederland en België verspreidt! Geniet van de zon! 

Roddel van de Week. 

Nu er nieuwe kleding verkrijgbaar is, hebben we een paar mensen in ehm.. vreemde kledingcombinaties gezien.. Protected loopt er tegenwoordig bij met een zeemeerminnenstaart! Mode genius of mode flop? 


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties