Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #5!

It's Sunday.. Sunday..

Inleiding

Het is weer zondag! Dat betekent weer tijd voor de NOOB FLITZ. Ondertussen zijn we allemaal bijgekomen van een liefdevol Valentijnsdag, of misschien zijn sommigen nog in de weer omdat ze het vergeten zijn… Wat kan je in deze editie verwachten? Het thema is deze week; Random. Nou we gaan kijken naar onze eigen reporters, een nieuwe Noob & Noob, een vernieuwde column en een nieuwe column, dat beloofd veel!.

 

NhReport

Afgelopen vrijdagavond was het Valentijnsdag, en ook een Valentijnsbal die avond. Koppels zoals Naturel & Louis, Bodhix & Bart, Lucas & Ricks én Sanne & Reader streden om de titel: Koning en koningin van het bal. De fabuleuze kamer was gebouwd door reporter Ricks en diskjockey xCJx draaide de muziek waar men op losging. Het was een gezellig avond, met dank aan iedereen, jullie dus! Alleen wie waren nou de koningin en koning van het bal? Nou dat zie je in dit filmpje gemaakt door reporter Sanne

 

We zoeken jou!

Er wordt vaak aan ons gevraagd hoe je nou reporter kan worden, nou, dit is je kans! Je kan nog steeds solliciteren voor film- en event reporters. Ben je 13 jaar of ouder, vindt je het leuk om te filmen of om events te organiseren? Ben jij een echte entertainer of kunstenaar als het om filmpje gaat? Wauw! Dan hebben we jou nodig.

Je kan solliciteren door het formulier in te vullen, je kan niet voor filmreporter én eventreporter solliciteren en/of andersom. De uitslagdatum is nu nog onbekend. Veel succes namens de reporters Reader, Ricks, Sanne en Linda!

 

 

Columns

Zoals altijd hebben we weer een goedgevulde nieuwsbrief met heel veel columns. Deze week kan je onder andere een nieuwe ‘Wie ben ik?’ vinden, een nieuwe staf interview, een vernieuwde column maar ook een nieuwe column.

De allereerste ‘Wie ben ik?’ voor de NOOB FLITZ. Bij ‘Wie ben ik?’ moet je raden wie degene is op het plaatje. Alleen één probleem, de foto is mislukt en degene is helemaal zwart gekleurd! Aan jou de taak om te achterhalen wie toch de (mysterieuze) persoon is. Klik op het plaatje om mee te doen.

 

Een gloednieuw column voor de nieuwsbrief, genaamd: ‘Stripz’. Elke week trekken moderators Bart en Bodhix erop uit voor hun wekelijkse strip. Deze vindt je dan terug in de NOOB FLITZ. Eigenlijk is er niet zoveel over te vertellen, hun eerste strip is er al! Klik daarom op het plaatje. 

Vorige week was het Thema liefde, en ik moet zeggen, wat waren er toch weer fabulouse looks! Maar, er zijn natuurlijk maar 5 winnaars.. Deze week is het thema een beetje raar.. Want, het thema is: Zo raar mogelijk! Dat lees je goed. Maar Linda, hoe kan je raar en fabulous zijn? Nou, als je naar mij kijkt, heb je het antwoord al.. Veel succes!

Onze safetygoeroe geeft weer een nieuwe veiligheidstip deze week: Je weet maar nooit met wie je ECHT spreekt online, dus geef nooit je echte naam, adres, telefoonnummers, foto's en op welke school je zit. Het weggeven van persoonlijke informatie kan er voor zorgen dat je gescamd, bestolen, gepest wordt of in gevaar komt.

Jaja! Het 1e staf interview zit erop alle vragen voor moderator Lucas zijn beantwoord. Volgende week is het de beurt aan onze administrator en reporter Linda. Heb jij een leuke, serieuze, grappige vraag voor Linda? Het kan allemaal! Je hoeft alleen nog maar het formulier in te vullen. En je vraag / vragen zullen beantwoord worden! Klik hier voor het formulier, klik op het plaatje voor het interview met moderator Lucas

We hebben weer een leuke roddel voor jullie, het schijnt dat reporter Reader eerst met reporter Linda naar het Valentijsbal ging, maar uiteindelijk ging hij met reporter Sanne… Reden kunnen we nog niet vinden, reporter Reader is niet bereikbaar voor commentaar, misschien dat jullie er iets uit kunnen halen? *WORDT VERVOLGD* 

Noob & Noob hebben deze week weer een nieuwe strip met een gast, maar wie..?

Huh, waar is ‘HITS’S’?! We hebben deze column vervangen door een nieuwe, er werd aan ons gevraagd om een uitgebreide column zoals HIT’S. Vanaf deze week vindt je iedere week geen top 5 meer, maar een top 10, naast de top 10 hebben we ook een tip van de week. Beter toch? We hebben juist voor deze naam gekozen omdat de lijst is samengevoegd naar wat jullie luisteren, de Noob’s dus! Veel plezier met de NOOB CHARTS.

=  Eminem ft. Rihanna – The Monster 

^  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

^  John Legend – All of me 

v  B.o.B ft. Priscilla – John Doe 

v  Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

    Jason Derulo - Trumpets 

    Stromae - Formidable 

    Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

    Pharrel Williams - Happy 

    Dirtcaps ft. The Million Plan - Money on my mind 

 

 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties