Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #19!

Een nieuwe Kamer Van De Week, met een feestelijk thema! Enjoy!

Zo, dat was wel een lekker weekje bijkomen. Ik heb alle wellness resorts bezocht, alleen één wellness resort kon natuurlijk de beste zijn. Maar van wie?!

Winnaar

Het wellness resort van Pitpa was uiteindelijk de beste. Van harte gefeliciteerd Pitpa, misschien dat ik eens vaker langskom.

De KVDW badge komt er zo snel mogelijk aan, misschien dat ik de volgende keer korting kan krijgen?

KVDW #19

Het wordt steeds warmer buiten. Misschien is het daarom ook toepasselijk om een kampvuurfeestje te organiseren. ’s Avonds bij elkaar komen met een warm kampvuur marshmallows opwarmen, beter is er niks? Toch?! Ontwerp daarom een mooie kamer waar een kampvuurfeestje gehouden kan worden. 

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #19] (aan het begin van de kamertitel) óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt, zoals altijd, tot volgende week woensdag de tijd, 09-04-14, in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #19] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties