Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #7

Daar is die weer, de nieuwe editie van Noob Times! Bekijk hem vlug, en vergeet niet te solliciteren!

Inleiding door Sanne

Hey Noob's! Helaas zijn we een dagje telaat, maar niet getreurd! We hebben natuurlijk weer een superleuke Noobtimes voor jullie! Staat deze week Ed Sheeran nog steeds op nummer 1 met zijn Hitnummer "Shape of you"?! Ook hebben we weer een enorm leuk event voor jullie gefilmd Deze week is er een nieuw thema voor de Kamer van de Week kijk zodat je weet wat JIJ moet doen voor de Kamer van de Week Ben jij benieuwd naar al onze collums? Lees dan snel verder en laat vooral een reactie achter hier beneden!

Sanne – Hoofd-reporter

 

Noob Report

We hebben een nieuw lid in ons report team! Yoshi., we heten je van harte welkom in ons team en we wensen je veel succes met jouw proefperiode! Yoshi. gaat jullie komende tijd voorzien van zijn filmpjes voor in de nieuwsbrief. Yoshi. is ook direct aan de slag gegaan en heeft een verslag gemaakt van het event van Yann!ck afgelopen maandag. Het  ‘Rad van Noob

 

 

Columns

We hebben weer heel veel columns voor je in de Noob Times. Happy reading!

 

Hey noob’s,

Het Reporters team is dringend op zoek naar nieuwe reporters!

Maar wat houdt een reporter zijn nou in?! Als reporter  schrijf je collums, zoals je hier onder wellicht ziet! Maar sommige reporters kunnen ook filmen! Die filmen bijvoorbeeld eventen, Music video’s etc.

 

Heb jij de schrijf/film skills waar wij opzoek naar zijn? Solliciteer dan NU!

Onze mail adres waar JIJ  jouw sollicitatie heen moet sturen is: [email protected]

Wat moet er nou in een sollicitatie voor het Report ?!

-          -  Vermeld je noobnaam & Leeftijd.

-          -  Vermeld je Motivatie waarom jij graag ons team zou willen versterken.

-         -  Wat jij wil bereiken in het Reportersteam?

-          -  Ervaring met schrijven/filmen.

-          -  Schrijf een Proefartikel of Film een filmpje die wij zo in Noobtimes kunnen plaatsen!

Succes en hopelijk tot snel in ons team!

 

Vissen: Er is kans dat je ziek wordt deze week, maar de sterren boven ons hotel zijn het hierover nog oneens. Het staat wel vast dat je gespaard zult blijven van de dolle koeienziekte. Heb je onlangs een verre reis gemaakt, bijvoorbeeld Noobtopia, let dan op voor tropische ziektes zoals een zonnesteek of de Noobtopiaanse griep. Raadpleeg je dokter indien nodig.

 

 

De Ruilwaardelijst is sinds kort weer geüpdatet. Ook Noob & Noob bezitten een zeldzame meubel met een hele hoge waarde! Benieuwd welke? Klik op het plaatje voor de strip!

 

 

 

De Puzzelbox! In deze column zullen we iedere week een andere puzzel geven die jullie kunnen oplossen! Heb jij het goede antwoord gevonden?

Stuur dan een mail met het goede antwoord (en eventueel een foto) naar [email protected]! De puzzel van deze week is... *trommelgeroffel* een kruiswoordpuzzel!

Wil jij nou meedoen aan deze puzzel? Klik dan op de foto hieronder en sla de puzzel op! Open het in paint of een ander programma waarmee je foto’s kan bewerken (óf print hem uit) en vul hem in! Stuur je antwoord naar het hierboven genoemde email adres en wie weet maak jij kans op die speciale prijs! De deadline is 19 maart. Alle inzendingen die na deze datum binnenkomen, tellen niet mee! Klik hier voor de puzzel! 

De ‘vertaalde gezegde’ van deze week is…

“He’s a chip off the old block.”

 

…Hij lijkt op z’n ouders.

 

 

Dress Like a Star wordt in een nieuw jasje gestoken! Vanaf volgende week beginnen we aan een nieuw seizoen van DLAS. Wat houdt dit in? We nodigen twee Noob’s uit in onze nieuwe Dress Like a Star Studio om tegen elkaar te strijden wie de beste look maakt naar een bekende ster. Uiteraard wint de winnaar een unieke badge en trofee. Lijkt het jou wat om mee te doen? Laat een reactie achter!

 Om alvast voor te bereiden voor de perfecte look-a-like, deze week laten we je zien hoe jij je kan kleden als *Bahy, Baby oooh* Justin Bieber! Klik op het column plaatje voor het filmpje!

 

 De Moppen Trommel! De mop luidt:

Drie Noob’s doen mee met de Quiz. De vraag luidt: “Waar is een glazen oog van gemaakt?” Moeilijke vraag vinden ze alle drie. Ze denken en denken… Totdat de tijd voorbij is. Quizmaster: “Zal ik het antwoord op de vraag zeggen?” “Het is gemaakt van glas!” Maar natuurlijk zegt een Noob: Je moet er doorheen kunnen kijken!”

*Badum-tsss*

 

 De Noob v/d week van deze week is een persoon wie we maar al te goed kennen… Deze jongen maakt altijd de nieuwsbrief en heeft de leiding van het Report. We hebben het natuurlijk over……. Reporter Reader! Reporter Reader bedankt voor je super inzet voor de NoobTimes en dat we elke keer een hartstikke mooie NoobTimes mogen hebben!

 

 

 

 

En traditiegetrouw staat de NOOB CHARTS weer als een na laatste column in het rijtje. Elke editie hebben we een top 10 van populaire nummers. Komt Ed Sheeran nog eens van de eerste plek af met het nummer één met Shape of you? Martin Garrix  en Dua Lipa staan nu op plek twee.

(1)   =  Ed Sheeran – Shape of you

(2)   ^  Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be lonely

(3)   ^  Kygo & Selena Gomez – It ain’t me

(4)   v  Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye

(5)   v  The Chainsmokers – Paris

(6)   ^  Ed Sheeran – Castle on the Hill

(7)   v  Starley – Call on me

(8)   ^  The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

(9)   = Ronnie Flex ft. Frenna - Energie

(10) v  James Arthur – Say You Won’t Let Go

  

Bedankt voor het lezen, dit was de nieuwsbrief voor deze week. Tot volgende week!

JERI007, READER EN SANNE

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

 

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #7

Nice; Alweer leuk artikel.RE: Noob Times #7

Geweldige Noob Times! Ik vind het superleuk dat jullie een nieuwe column hebben: horoscoop. Ga zo door en nooit stoppen!RE: Noob Times #7

Dat komt goed, bedankt voor de tip!RE: Noob Times #7

Luck staat nog op de banner/achtergrond

Advertenties