Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Staff sollicitaties?! Lees snel... !

Is het echt waar... ? Zijn de staff sollicitaties er ?

Lieve noobspelers,

 

Zoals jullie allemaal gisteren misschien al gehoord hebben, het geweldige nieuws, het leukste nieuws, het beste nieuws en ik kan zo wel doorgaan....

De staff sollicitaties zijn geopend! Jazeker! Je leest het goed, jij kan nu solliciteren voor het staffteam. 

De vraag is natuurlijk, hoe doe ik dit? Nou dat zou ik jullie is haarfijn uitleggen!. Dat gaat namelijk als volgt, je maakt een word document, een filmpje, of een powerpoint, maakt niet uit doe wat jij leuk vind. En zet er dan de volgende punten in:

- Je noobnaam en je echte naam.

- Je leeftijd

- Je motivatie.

Maak er een soort van CV van! Weet jij niet wat een CV is, google dat dan even.

Nu vraag je, je misschien af, wat is een motivatie? Een motivatie is  dat jij uitlegt waarom je staff wil worden. Dus waarom ben jij geschikt voor het staffteam, waarom past het bij jou, enzovoorts. Zet jij je honderd procent voor het team in?

Er zit GEEN leeftijdsgrens aan, je mag dus gewoon meedoen vanaf elke leeftijd. We zoeken vier nieuwe staffleden, die elke dinsdag online kunnen komen om 20:00. Hopelijk zien we jou sollicitatie snel verschijnen in onze mailbox: [email protected]

Veel succes van,

HoofdModerator OfficialKim en de rest van het staffteam :)! ( De deadline is nog niet bekend, die horen jullie zo snel mogelijk!)

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties