Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #36

Hier zijn we weer!

 


Hoi hoi Noob’s ! Hier is die weer de verwachte NOOB TIMES van deze week op de heerlijke zondag. Voor een hoop is de vakantie helaas al voorbij maar voor vele begint het nu ! Hopelijk heeft iedereen die vakantie had genoten, en de mensen die vakantie hebben nu gaan genieten. Helaas is de NOOB TIMES deze week niet zo heel groot door vele drukte onder de Reporters (School is geen pretje…) In iedergeval wensen wij jullie heel veel leesplezier!

 

 

Beste Leden, de mensen van het Social-media team zijn opzoek naar nieuwe leden! Lijkt het jou leuk om foto’s te maken in Noobhotel en over Noobhotel, Facebook, Instagram en twitter up-to-date te houden over wat er gaande is in het hotel? Dan is dit iets voor jou! Lees snel verder wat je moet doen om te solliciteren!

 

Stuur een mail naar: [email protected] met de volgende punten:

-       Je Noobnaam

-       Je echte naam

-       Je leeftijd

-       Wat je motivatie is voor je sollicitatie en waarom jij denkt dat jij hiervoor geschikt bent

-       Wat jij zou willen bereiken in het team.

 

Columns

 

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Helaas hebben wij nog geen antwoorden ontvangen voor “Wie ben ik” Daarom zetten we onze mysterieuze persoon nog een keer in de spotlight 

Deze persoon is een man, hij is vaak met zijn wederhelft. Hij speelt gitaar en volgens ons een kleine verliefdheid op Rosanne. 

Weet jij wie het deze week is? Mail het antwoord dan snel naar [email protected] en wie weet ben jij één van de winnaars en win jij 2 eventpunten!

  

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet 

 Leeuw

Je bent moedig, maar soms te moedig. Probeer deze week wat voorzichtiger te zijn, of deze week zal ongelukkig voor je uitpakken. Ook raad ik je aan om dichtbij de kleur oranje te blijven. Waarom? Geen idee. De bol zal dat nooit onthullen.

  

https://www.mupload.nl/img/4loipvlfgxyom.pngWe bieden onze excuses aan voor de enorm late uitslag voor de Kamer van de week, maar deze week is het moment eindelijk daar. Aankomende woensdag 25/10/17 komt de uitslag dan toch echt online! Dus heb jij je kamer toch nog niet af wacht dan niet te lang en pas hem snel aan!

 

 

 

Wat een weer hè de afgelopen dagen! Poeh, ik heb lekker in mijn badkleding in een klein opblaaszwembad gelegen op het Dakterras. Maar ik was lang niet de enige. Frank lag ook heerlijk in de zon met nieuwe buitenlandse gasten. Maar toen hij het Nederlandse weer probeerde uit te leggen aan de gasten viel me toch iets op.. It’s bloodhot, you sweat yourself  an accident and you smell an hour in the wind. 3 hours later hangs there onweather in the sky, comes a cloudfracture and rains it blowjobsteals..” Ik weet niet zeker of dat helemaal duidelijk was voor de gasten, Frank...

  

https://www.mupload.nl/img/bn9ostgcmcjyz.jpgDeze week is de trend alweer Halloween! Want wat lopen er ook griezelige Noobs door het hotel! Maar dat mag ook wel, want nog even en dan is het Halloween! Ook het Halloween bal staat alweer voor de deur, deze vindt plaats op 28 oktober! Wie zal zich het gruwelijkst verkleden?.... Heb jij de engste of de griezeligste look? Stuur dan een printscreen (foto/afbeelding) van je look met je gebruikersnaam op naar [email protected] en misschien win jij wel 5 eventpunten!

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.pngOok deze week is er weer een speciale Noob als Noob  v/week. Het is weer een gezellige en een bekende Noob! Hij is erg vriendelijk en zit ook sinds kort in het Event Team! Ik heb het natuurlijk over Thijme! Van harte Thijme! Deze vriendelijke Noob deze plaats als Noob  v/week zeker verdiend! Super bedankt voor je inzet topper! Vind jij dat iemand het verdient om Noob  v/week te worden? Stuur dan jouw naam, de naam van jouw vriend of vriendin en wat je tegen diegene wilt zeggen op naar [email protected]! En wie weet is diegene volgende week wel de Noob  v/week !   

 

Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie!

 

 

  

(1)  ^ P!nk – What about us

(2)  v J.Balvin & Willy Willam – Mi Gente

(3)  ^The Script – Ra!n

(4)  ^ CNCO & Little mix - Reggaetón Lento (Remix)

(5)  ^ Avicii Feat. Sandro Cavazza – Without you

(6)  v  Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(7)  ^  Post Malone feat. 21 Savage – Rockstar

(8)  = Zayn featuring Sia – Dusk till dawn

(9)  v  Sam Smith -  Too good at goodbyes

(10) v Dua Lipa – New rules

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!


- Sanne en Marloes

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #36

Veel leesplezier ! En vergeet niet mee te doen aan “ wie ben ik” en Trend alert !RE: Noob Times #36

Goodluck -yoeri

Advertenties