Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENT] De vloek van Noobwold...

Wat is daar toch in hemelsnaam gebeurt...

Hey Noob’s!

Buiten Noobhotel zijn er natuurlijk ook kleine dorpen die je kan bezoeken. Zo gingen wij laatst naar het mooie dorp Noobwold, maar toen we daar aankwamen was er niemand aanwezig! Al viel het iemand op dat er heel veel pompoenen waren in het dorp. Na wat ongemakkelijk gelach onder elkaar hoorden wij een kwaad gelach vanuit het bos, wat achter Noobwold ligt, komen.
Zoals je wel zou verwachten van ons gingen we een kijkje nemen maar naar mate we verder het bos in liepen werd het bos steeds enger. Tot we bij een hut uitkwamen. We waren zo bang dat we weg gerent zijn en niet meer hebben omgekeken.

Wij denken dat er een heks in de hut woont die alle inwoners tot pompoenen heeft omgetovert. Nu willen we jullie om hulp vragen. Willen jullie gaan kijken naar wie en wat er gebeurd in de hut? Jullie zullen hier rijkelijk beloond voor worden als jullie de waarheid boven water halen. En als het kan de inwoners terug toveren tot mensen! Want zeg nu zelf, zou jij je leven willen door brengen als pompoen?

We willen deze gevaarlijke tocht beginnen op 26 augustus om 13:00. Ben jij aanwezig?

Om definitief mee te doen aan de zoektocht vragen we jou om, nadat je het event hebt voltooid, hier je antwoordt in te sturen https://nl.surveymonkey.com/r/LMBBD6C. Zo weten wij dat jij hebt geholpen met het verslaan van de heks! 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties