Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

NoobTimes #4

Het is weer zondag, tijd voor een nieuwe Noob Times!

Inleiding door Jeri007

Hey Noobs! Deze week was het weer enorm spannend, we hebben vele reacties gekregen op de puzzels en de nieuwe columns. Om deze week weer alle columns enorm te laten schitteren hebben we een verrassing in de Noob Times! We hopen dat jullie allemaal zullen genieten van deze editie en vergeet niet een reactie te plaatsen, wie weet ben jij wel de volgende kandidaat in een column!!

Jeri007 – Reporter & Moderator

 

Noob Report

De reporters hebben iets groots om aan te kondigen! We hebben uren in de Reporters Honk gezeten om te bedenken wat voor nieuwe evenement gaan houden.

Maar voordat wij bekend gaan maken wélk evenement Noob Report gaat organiseren, kan jij het alvast raden! Via de onderstaande banner kom je op een pagina terecht met een puzzel. De puzzel is een rebus. Los de rebus op en je komt op de naam van het evenement. Daarnaast weet je niet alleen de naam van het evenement, maar kan je ook een vette badge winnen! In de volgende editie maken we het bekend met meer informatie en natuurlijk de winnaars door middel van een filmpje. Veel succes!

 

Je kan tot en met 25 februari meedoen, alle inzendingen na deze datum tellen niet mee! Voor alle goede inzendingen, valt er deze badge te winnen.

 

 

 

Columns

Ook de vierde editie van de Noob Times is platgebombardeerd met de columns. Have fun!

 


Hey noobs!

Deze week hebben we niet enorm veel nieuws, maar we hopen dat jullie het alsnog op prijs stellen!

- Sollicitaties

Eventteam:

Stuur een sollicitatie met de volgende punten naar het e-mail adres [email protected]!

-Je naam
-Je noobnaam
-je leeftijd
-waarom je in het eventteam wil
-een idee voor een event wat jij zou willen geven.

Reporters team:

Stuur een mail naar [email protected] met daarin de volgende informatie.

- Je gebruikersnaam en je echte naam
- Leeftijd
- Ervaring
- Motivatie (waarom wil je graag reporter worden)
- Je bedoelingen (wat wil je bereiken in en met het team)
- Schrijf een proef-artikel/ maak een filmpje die we zo in de NoobTimes kunnen plaatsen
- Wat voor verandering zou je willen doorvoeren?

Wil je meer informatie betreffende deze teams? Wordt dan lid van de Noobhotel sollicitaties groep in het koffiehuis en lees het groepsforum!

 


Vorige week konden jullie genieten van een hip-hop Music Video. Dit keer heeft reporter Reader wéér een gloednieuwe Music Video voor jullie! We kennen allemaal wel Shawn Mendes (JAA!) met het nummer Mercy. Reader heeft deze gecovered voor jullie! Bekijk en luister deze prachtige Music Video door hier te klikken of op het column plaatje.

 

 

 


We heten jullie allemaal van harte welkom bij weer een nieuwe Puzzelbox! Ook deze week staat er weer een nieuwe puzzel voor jullie klaar! Maar voordat we naar de nieuwe puzzel gaan, kijken we eerst naar de winnaar van de vorige week.

De persoon die als eerste het goede antwoord geeft wint een mooie prijs! De winnaar van afgelopen week is Coolwillem15!!!

Wij wensen jou namens iedereen van harte gefeliciteerd! Je prijs komt er zo snel mogelijk aan!

De puzzel van deze week is... een Woordzoeker!

Wil jij nou meedoen aan deze puzzel? Klik dan op de foto hieronder en sla de puzzel op!  Of open hem in paint of een ander programma waarmee je foto’s kan bewerken (of print hem uit) en vul hem in! Stuur je antwoord naar het hierboven genoemde email adres en wie weet maak jij kans op die speciale prijs! De deadline is 25 Februari. Alle inzendingen die na deze datum binnenkomen tellen niet mee! Stuur dan een mail met het goede antwoord (en eventueel een foto) naar [email protected]!

 

 

 

 

 

 

 

 


De Noob v/d week van deze week is een Noob die er veel voor de mede-noob over heeft... Deze jongeman geef enorm vaak Weggeefshow’s zodat andere Noobs  ook wat bijzondere meubels hebben. We hebben het natuurlijk over Maurice! Maurice, bedankt voor je aanwezigheid in het hotel en je gunsten!

 

 

 


Voor een volgende Staff Interview, zijn we nog opzoek naar een slachtoffer. Welke Staff-lid wil jij zien in het interview in de volgende editie? Laat het weten in de reacties!

 

 

 

 


Inschrijving Wiredcursus

De registratie voor de Wired cusus staat nog steeds open! Wil jij nu meer leren over wired, of ermee leren omgaan? Stuur een mail met de onderstaande info naar [email protected]!

- Je spelers naam

- Op welk tijdstip jij de cursus kan gaan volgen/beschikbaar bent.

- Een spel dat jij graag zou willen leren om te maken.

- Wat jou problemen zijn met wired.

Welke wired(stapel) je graag zou willen leren.

En vervolgens hopen we natuurlijk iedereen hier mee te kunnen helpen. De uitslag zal in de volgende uitgave van Noob Times te vinden zijn.

 


Een nieuwe, , ‘vertaalde gezegde’…

“As you make your bed, so must you lie in it.”

…Wie zaait, zal oogsten.

 

 

 


Kleed je weer als een bekende ster met Dress Like A Star! Deze week nemen we je weer mee naar de DLAS-studio. Wij laten dé per-fec-te outfit zien hoe jij je kan kleden naar de beroemdheid. En tsja… Wie kent deze wereldster én beste DJ ter wereld nou niet?! Deze week laten wij zien hoe jij je kan verkleden naar… …Martin Garrix! Klik op het plaatje voor het filmpje!

 

 


Nee, het Valentijnsbal vorige week ging niet zo goed als geplant bij Noob & Noob. Noob deed op Valentijnsdag een grote aanzoek… Klik op het column plaatje voor de strip!

 

 

 

 


Hey mensen!

Wegens een tekort aan inzendingen, zullen we deze week helaas geen uitslag doen. Maar lees hieronder het nieuwe thema van de KVDW!

Raponsje, Assepoester, De 3 biggetjes, we kennen allemaal wel een speciaal sprookje wat ons aanspreekt. Daarom hebben we deze week voor een magisch thema gekozen, namelijk... sprookjes! Maak jij de mooiste sprookjeskamer?

Je kan meedoen met de Kamer van de week vanaf 19 Februri tot 4 Maart! Daarna zullen wij alle ingestuurde kamers beoordelen. Vergeet niet in je kamernaam [#13KVDW] te zetten. De uitslag komt samen met de nieuwe Kamer van de Week op 5 maart gedurende de dag in de nieuwe NoobTimes online! Kamers waar een deurbel/wachtwoord op zit worden NIET MEEGETELT EN GEZIEN ALS NIET AF! We wensen alle deelnemers enorm veel succes en we kijken ernaar uit om jullie mooie kamers te zien!

 


Daar is de NOOB CHARTS weer! Elke editie hebben we een top 10 van populaire nummers. Nog steeds staat Ed Sheeran op nummer één met Shape of you!

(1)   =  Ed Sheeran – Shape of you 

(2)   ^  Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye 

(3)   ^  Starley – Call on me

(4)   v  Ronnie Flex ft. Frenna - Energie 

(5)   =  The Chainsmokers – Paris 

(6)   =  James Arthur – Say You Won’t Let Go 

(7)   ^  Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be lonely 

(8)   v   Ed Sheeran – Castle on the hill 

(9)   =  Alessia Cara – Scars to your beautiful 

(10) ^ Jax Jones ft. Raye – You Don’t Know Me 

 


E
VENT-AGENDA
 

 Hey Noobs!

Welkom bij de nieuwe Event agenda!

Helaas hebben we deze week geen evenementen die we kunnen laten zien, maar neem zeker regelmatig een kijkje in het hotel om op de hoogte te blijven van alle spontane events! Hou ook zeker dit nieuwsbericht in de gaten op wijzigingen in het rooster!

Dit was de nieuwsbrief voor deze week. We hopen dat jullie de nieuwsbrief weer fantastisch vonden! Tot volgende week!

JERI007, LUCK., READER, SANNE & YANN!CK

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

 

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: NoobTimes #4

Dankjewel Xanlybi !RE: NoobTimes #4

Ziet er goed uit! Ga zo door SmileyRE: NoobTimes #4

Vorige editie had je ook al zat namen doorgegeven gekregen voor het staff interview?RE: NoobTimes #4

Ik ga zoizo een kamer voor sprookjes maken SmileyRE: NoobTimes #4

@yael die is al eens geweest , in het 2e nummer Smiley Intervieuw robin daar zal ik wel eens wat meer over willen wetenRE: NoobTimes #4

Voor de volgende staff intervieuw Mrnba! oftewel Nitesh SmileyRE: NoobTimes #4

Mooi om te horen, dat het er goed uit ziet !RE: NoobTimes #4

YAY Smiley eindelijk weer de noob krant

Advertenties