Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 60.

Tijd voor een feest, De NNR is er weer voor de 60e keer en deze week weer met Filmpjes van NhReport.

De NNR is Terug. Deze week met Kvdw en How To Do It. Noob & Noob gaan op reis, en verder nog veel meer informatie!

Total Drama Island Afgelast ?!

Helaas, het grote Total Drama Island event gaat niet door. Dit komt doordat er teweinig tijd is om het op te nemen. We hebben nog geen deelnemers en eer dat we die bijelkaar hebben moesten we al lang zijn begonnen. Helaas gaat het Event momenteel niet door, het zal we een keer worden gehouden! helaas zal dat niet deze zomer zijn. Jullie krijgen optijd te horen wanneer dit wel is!

The Islands!

De zomereventen gaan wel gewoon door, deze zullen zijn van 29 juli tot 4 augustus. Iedere dag zal er 1 Event worden gehouden. De winnaren zullen hun prijs de zondag tijdens de EventenWeek ontvangen tijdens het Feest. In totaal zullen er 4 Eventen worden gehouden, 3 kleine eendags Eventen, 1 Groot 3 daags Event en Zondag het eindfeest! Meer informatie volg nog, dat zal volgende week zijn!

NhReport & De Eventen.

Deze week zijn der Geen eventen geweest, maar NhReport heeft wel weer filmpjes en Nieuws bekend gemaakt. dat zie en lees je allemaal hieronder!

How To Do It is der deze week weer bij, Pascal maakt een Tuintje in een Potje, Veel plezier!

De Kvdw is er deze week ook weer. alles wat je moet weten vind je in het filmpje, Veel plezier!

Noob en Noob komen ook met iets nieuws! ze gaan deze vakantie over de Wereld reizen. Weet jij een Land waar ze zeker heen moeten, stuur die dan op naar [email protected] en misschien zie jij Noob & Noob dan in jouw ingezonden Land!

En weer een onbekende Collum. wie weet wat het zal gaan worden, jullie zullen het de komende week gaan zien!

De volgende week.

De volgende week zal er niet veel te gebeuren zijn. Misschien komt er een Event maar dit is nog niet zeker. Er zal geen nieuws komen over de Zomer eventen die zal de week daarna pas komen.

In de volgende NNR.

in de volgende NNR zullen weel collums komen, meer nieuws en Previeuws en De NhFansite, NhFanz! veel plezier deze week en...

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties