Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #20

Tijd voor een nieuwe NoobFlitz, de 20ste editie met een jarige!

 

Inleiding door Reader

Jullie moesten helaas alweer eventjes wachten voor een gloednieuwe nieuwsbrief. Maar dat is het wachten waard want de NOOB FLITZ staat weer helemaal vol met columns en andere dingen. En omdat ik jarig ben, staan er extra columns in de nieuwsbrief. Fijne week allemaal!

Blijf lekker zitten en geniet van een nieuwe ‘Waar ben ik?’, ‘Noob’s Hottest’, nieuwe Noob en Noob maar ook meer natuurlijk!

 

Reader, hoofdreporter Noobhotelreport

Noobhotel Report sollicitaties

Noobhotel Report heeft een nieuwe koerswijziging. We zoeken namelijk minstens vijf nieuwe reporters die het team komen versterken. Daarom hebben we de sollicitaties geopend zodat jullie erop los kunnen solliciteren. Wat is een reporter? Een report is een teamlid van Noobhotel Report. Hij of zij zorgt voor het organiseren en leiden van wekelijkse (officiële) events. Naast de events zorgt degene ook voor actief nieuws van Noobhotel. Lijkt dit jouw wat? Dan kan je hier klikken, of op de grote letters hieronder. De reporters wensen je veel succes!

SOLLICITEER HIER VOOR NOOBHOTEL REPORTER!!!

Columns

Je wekelijkse porte columns van de NOOB FLITZ!

Sinds kort kan je stemmen voor de enige echte NOOB AWARDS! Je kan je vriendje of vriendinnetje, jouw icoon of iemand die waardig is om een award te winnen, opgeven voor bepaalde categorieën. Je kan tot 16 augustus stemmen. Binnenkort wordt er een datum bekend gemaakt wanneer we de uitslag met een grootse show bekend maken! Stemmen? Klik hier of op het column plaatje.

 

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Waterman:

Het geld ligt op straat, Waterman! Nou ja,  niet letterlijk natuurlijk, maar de kans is groot dat je deze week nieuwe financiële bronnen aanboort. Stop je geld niet in een ouwe sok onder je matras, maar verwen jezelf eens en koop er wat leuks van! Houd wel goed bij wat je uitgeeft. Je wilt tenslotte ook niet aan de bedelstaf gaan.

Weer sinds een lange tijd een nieuwe editie van ‘Waar ben ik?’. Reporter Reader is ook deze zomervakantie op vakantie, maar hij is (zoals altijd) weer vergeten op de plaats op de ansichtkaart te zetten. Aan jou de taak om het land en eventuele plaats te achterhalen. Meedoen? Klik op het plaatje!


Noob van de Week is deze week namelijk Jourik. Gefeliciteerd!

Je kent ze wel, mensen die drummen. Zoals op school op de tafels, of wild op een emmer slaan maar natuurlijk ook de échte drummers. Alleen deze ‘drummer’ drumt niet op drums maar op bestek!

 

Noob & Noob hebben koffiefanaat Reader betrapt op iets wat helemaal niet kan, tenminste, niet voor zijn doen…

 

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Heey Reader,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog velen jaren! Maak er een mooie dag van.

xxx

 

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Anders Nilsen staat met Salsa Tequila op één in de NOOB CHARTS. Dit word naar Reader’s mening de nieuwe zomerhit… De tip van deze week komt van Maroon 5 met het nummer Maps.

(1)   ^  Anders Nilsen – Salsa Tequila

(2)   ^  Nico & Vinz – Am I Wrong

(3)   v  Calvin Harris - Summer

(4)   =  Coldplay – A Sky Full Of Stars

(5)   =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be

(6)   =  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love

(7)       Ariana Grande ft. Iggy Azalea – Problem

(8)   v  Avicii - Addicted to you

(9)    =  David Guetta & Showtek ft. Vassy – Bad

(10) =  MKTO – American Dream

 

TIP:     Maroon 5 – Maps


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties