Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

BreakingNoob #5

Het herfstweer komt eraan? En wat is de omkleed tip van deze week? Lees het snel!


Hallo Noob’s! Wat gaat de tijd snel he? We zijn alweer toegekomen aan de vijfde editie van Breaking Noob! Zoals beloofd zitten we deze week weer boordevol nieuwe nieuwtjes, kledingtips en vragen.

De nieuwe MIO’s zijn gearriveerd! Er zijn negen kersverse staffleden aanwezig om van het hotel een nog betere plek te maken. Wij vanuit het Breaking Noob wensen de nieuwe staffleden heel veel succes. Nu wat slecht nieuws, laten we eens naar buiten kijken, het natte, koude herfst weer staat al weer op ons te wachten. Het wordt buiten wat minder, maar vanaf binnen kun je heerlijk bij de haard naar buiten kijken. Naar de prachtige herfstbladeren die langzaam al vallen! Vergeet je warme chocolade melk niet!

Ik wil Grandman1234 in het zonnetje zetten omdat hij heel erg zorgzaam is en veel voor Noobhotel doet, ik hou heel erg veel van hem! En ik vind dat hij ook wel eens in de spotlight mag staan. Lieve Bram, Als je dit leest, Je bent super lief & bijzonder, don't forget that <3 Annemarijne. Weet jij nou iemand die echt een plekje in de spotlight verdient, geef die speler dan op! En vertel ons waarom hij/zij een keer in de spotlight moet staan! Laat het ons weten via [email protected]

Deze week staat de omkleedalert helemaal in het teken van Hair Care! Wij vertellen je welke haarstijlen helemaal hot zijn én welke kleuren perfect zullen passen bij het komende seizoen. Namelijk de herfst! Voor de mannen, een mooi kort stekelig kapsel! Het staat heel stoer en warrig maar toch ook erg verzorgt! Voor de dames gaan we deze herfst voor een warrig kapsel. De wind waait door onze haren dus we moeten niet teveel aandacht willen besteden aan ons kapsel. Probeer eens een mooie kastanje bruine kleur, of een koperachtige rode gloed!

De vraag van deze week is: “Hoe kan ik Staff worden?”. Dit is een vraag die de Staffleden in het hotel vaak te horen krijgen. Nu hebben wij voor jullie een antwoord! Staff worden gebeurt niet zomaar, hiervoor zul je moeten solliciterenl! Máár Let op: op dit moment is het niet mogelijk op Staff te worden! Het staffteam zit namelijk vol! Met negen nieuwe Staffleden zit het Staffteam op dit moment garant. Ook een vraag stellen? Mail je vraag naar: [email protected] en wie weet staat nou vraag wel bij de volgende Stel je Vraag!

The Noob Choice Awards komen er aan! Houd het nieuws goed in de gaten wanneer dit zal plaatsvinden.

Helaas zijn er op dit moment geen evenementen bekend. Let op! Deze pagina kan aangepast worden naarmate de week vordert.

Dit was het weer voor deze week. Wij zien jullie graag weer bij de volgende BreakingNoob!

Tot volgende week!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties